ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017

Poll: Ποιος θα πάρει φέτος το Πρωτάθλημα στα MotoGP; 20/3

  • img

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των MotoGP ξεκινά το 3ήμερο 24-26 Μαρτίου στην έρημο του Κατάρ, υπό το φως των προβολέων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: MOTOGP.COM

Οι αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων είναι πολλές και σημαντικές. Οι αναβάτες που συνθέτουν το φετινό γκριντ υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε συνέχεια της περσινής, τρομερής από άποψης θεάματος, σεζόν. 

Στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, την παράσταση έκλεψε ο Maverick Vinales που από φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Yamaha, σπτο πλευρό του Valentino Rossi.

Ο Jorge Lorenzo που μέχρι πρότινος αποτελούσε τον team-mate του Doctor, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να αποδεχθεί την πρόκληση της Ducati. Της ομάδας με την οποία πολύ λίγοι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να νικήσουν και μόλις ένας να στεφθεί Πρωταθλητής (Casey Stoner). Στις δοκιμές έδειξε καλά δείγματα γραφής, αλλά το κριτήριο είναι οι αγώνες και ειδικά σε πίστες που η Ducati δυσκολεύεται, όπως για παράδειγμα η Jerez.

Και φυσικά υπάρχει ο νυν Πρωταθλητής, Marc Marquez που ήταν από τους ταχύτερους στις δοκιμές δείχνοντας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μια σεζόν, ενώ κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Dani Pedrosa και τον Andrea Dovizioso που θα "παίξουν" τα δικά τους χαρτιά... 

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει φέτος το Πρωτάθλημα;

 

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

LIFE NETWORK