Η Prom Racing ανακοινώνει την έναρξη του Recruitment για την σεζόν 2023-2024


Είσαι φοιτητής και θέλεις να βιώσεις την εμπειρία του Formula Student; Η Prom Racing είναι για σένα!

  • ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/4/2024

Η φοιτητική ομάδα Prom Racing που εκπροσωπεί το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στους διεθνείς διαγωνισμούς Formula Student, ανακοινώνει την έναρξη του Recruitment και αναζητά νέα μέλη με στόχο να στελεχώσει τις υποομάδες της για την αγωνιστική σεζόν 2023 - 2024.

Η Prom Racing ξεκίνησε δυναμικά και δημιουργικά την νέα χρονιά, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η κατασκευή του τέταρτου ηλεκτρικού και συνάμα αυτόνομου μονοθεσίου “P24”. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των μελών της ομάδας, αναζητά φοιτητές και φοιτήτριες με όρεξη για δουλειά, μάθηση και καινοτόμες ιδέες προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά η κατασκευή του μονοθεσίου. Το “Ρ24” αποτελεί μάλιστα, το δεύτερο αυτόνομο μονοθέσιο της Prom Racing, με την ομάδα να συνεχίζει την πορεία της στην αυτόνομη κατηγορία.

Η ομάδα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές από οποιοδήποτε κλάδο σπουδών να ασχοληθούν με το μηχανοκίνητο αθλητισμό εστιάζοντας στον τομέα που τους ενδιαφέρει περισσότερο, να συνεισφέρουν στην κατασκευή ενός αγωνιστικού μονοθεσίου τύπου Formula και να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία του Formula Student.

Οι ομάδα χωρίζεται σε οκτώ υποομάδες: Aerodynamics & Cooling, Driverless Software, Electronics, Vehicle Dynamics, Mechanical Design & Manufacturing, Marketing, Finance & Logistics και Business Plan Presentation.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και να τις αποστείλουν πατώντας ΕΔΩ.