2017 Mercedes-Maybach G65 4x4² Landaulet: No fear! [video]


Off-Road Animal 630 ίππων με την υπογραφή της Mercdes-AMG και μαλακή οροφή.

  • 8/2/2017

ΦΩΤΟ: GOOGLE, INSTAGRAM

H Mercedes-Benz ποτέ δεν δήλωσε ότι θα απόσχει από την κατηγορία των τετρακίνητων θηρίων, στην οποία επί σειρά ετών διέπρεψε με το G-Wagen.

Τα καλά νέα για τους πιστούς και έχοντες φυσικά γερό πορτοφόλι είναι ότι στην προσεχή έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει μια περιπετειώδη εκδοχή του τετρακίνητου μοντέλου με μαλακή ανοιγόμενη οροφή για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Μάλιστα ήδη το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει φωτογραφίες από το Mercedes-Maybach G65 4x4² Landaulet. Το τροφοδοτεί ο V12 6.0 lt κινητήρας που φέρει την υπογραφή της AMG με την εκπληκτική ισχύ των 630 ίππων. Εξωπραγματική είναι η ροπή που παράγει αυτός ο κινητήρας και η οποία φθάνει στην απίστευτη τιμή των 1.000 Nm και μάλιστα από τις 2.300 rpm.

To 7 G-Tronic κιβώτιο αναλαμβάνει τη μετάδοση της ροπής στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος τετρακίνησης  με τρία διαφορικά με επιλογή lock.

Εκτός συναγωνισμού και οι εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πώς έχει την ικανότητα διάσχισης υδάτινου εμποδίου με βάθος 1 μέτρου, κάτι που αιτιολογείται και από την απόσταση των 45 cm από το έδαφος.

Βεβαίως το προσωνύμιο Landaulet, αποκαλύπτει την ύπαρξη υφασμάτινης οροφής και πράγματι έτσι είναι με την κουκούλα να ξεκινά από την 3 κολόνα και να αποθηκεύεται σε έναν χώρο πάνω από το πορτ μπαγκάζ.

Σε ότι αφορά τις τιμές πώλησης, υπολογίζεται ότι στην Ευρωπαϊκή αγορά θα κινηθούν σε μια περιοχή γύρω στα 400.000 ευρώ.

 

Video - Mercedes-Maybach G65 4x4² Landaulet