ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017
EICMA 2015 - BENELLI

Benelli TRK 502: Περιπέτεια σε λογικές διαστάσεις 21/11/2015

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Ένα νέο Adventure μεσαίου κυβισμού παρουσίασε η ιταλική εταιρεία στην έκθεση του Μιλάνο, δημιουργώντας μια νέα υπο-κατηγορία.

Με νέο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 499,6cc, ατσάλινο πλαίσιο (σήμα κατατεθέν Benelli), ψηλή θέση οδήγησης (ύψος σέλας στα 815mm) και ακτινωτούς τροχούς 19(μπροστά) και 17(πίσω) ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης (Pirelli Angel), δείχνει έτοιμο να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε τερέν.

Η απόδοση του υγρόψυκτου κινητήρα ανέρχεται στους 48hp/8.500rpm με ροπή 4,6kg.m/4.500rpm, το ρεζερβουάρ χωράει 20lt για μεγάλη αυτονομία και ξένοιαστη οδήγηση σε δυσπρόσιτα μέρη, ενώ το μεγάλο ρύγχος στο μπροστινό μέρος επιτρέπει την αφαίρεση του χαμηλού φτερού για όσους θέλουν να κινηθούν σε λασπώδη τερέν.

Για το σύστημα των φρένων χρησιμοποιούνται δαγκάνες Brembo με δύο δίσκους διαμέτρου 320mm μπροστά και έναν 260mm πίσω, καθώς και ABS, ενώ στην ανάρτηση συναντάμε ανάποδο (USD) πιρούνι μπροστά με δυνατότητα ρυθμίσεων, όμως λίγο μεγαλύτερη διαδρομή στις αναρτήσεις των 150mm θα ήταν καλοδεχούμενη για απροβλημάτιστη οδήγηση σε κακοτράχαλους δρόμους...

Στο σύστημα μετάδοσης υπάρχει υδραυλικός συμπλέκτης και κιβώτιο έξι ταχυτήτων, ενώ η επαρκής κάλυψη από τον αέρα και η άνεση στη θέση οδήγησης φαίνεται να έχουν επιτευχθεί χάρη στην ψηλή ζελατίνα, τις χούφτες για τα χέρια και φυσικά το μεγάλο ρεζερβουάρ.

Το TRK 502 θα διατίθεται και σε «ασφάλτινη» έκδοση με τροχούς 17 ιντσών και ανάλογα ελαστικά.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

LIFE NETWORK