Δείτε την ολοκαίνουργια Lamborghini Urus σε έκδοση SV, περιπολικό και αγροτικό!


Το νέο SUV της Lamborghini, η Urus, παρουσιάζει ενδιαφέρον και για τους μάγους του photoshop. Τους ταλαντούχους σχεδιαστές ή απλά γνώστες του συγκεκριμένου προγράμματος επεξεργασίας εικόνας που παρουσιάζουν τα renderings. Τις εικονικές παραλλαγές γνωστών μοντέλων.

  • 7/12/2017

Η Urus πρέπει να έσπασε κάθε ρεκόρ εμφάνισης των ψηφιακών παραλλαγών της, μιας και μόλις λίγες μέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της εμφανίστηκαν, όπως μπορείτε να δείτε, οι πρώτες παραλλαγές της -δημιουργίες του Aksyonov Nikita. Ως περιπολικό, συνεχίζοντας την παράδοση των Gallardo και Huracan που πράγματι χρησιμοποιούνται από την ιταλική αστυνομία αλλά και ως Urus SV.

Κατά κανόνα η ιταλική εταιρεία παρουσιάζει τις αναβαθμισμένες, πιο ισχυρές και φυσικά πιο γρήγορες εκδόσεις SV των μοντέλων της 2 με 3 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή τους, οπότε η Urus SV θα είναι έτοιμη γύρω στο 2020, λίγο μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης της εκδοχή που παραδοσιακά χαρακτηρίζεται ως S.

Όσο για το pickup είναι μάλλον απίθανο να το δούμε στους δρόμους. Από την ίδια τη Lamborghini, γιατί από τους βελτιωτές μπορεί να περιμένει κανείς τα πάντα.