FIAT Fullback 2016: «Heavy duty» pickup!


H FΙΑΤ αποκάλυψε το νέο Fullback pickup στο Dubai Motor Show.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  • 10/11/2015

H FΙΑΤ αποκάλυψε το νέο Fullback pickup στο Dubai Motor Show το οποίο θα αντιμετωπίσει ευθέως τα Nissan Navara, Toyota Hilux, VW Amarok και Mitsubishi L200.

Αν μάλιστα όταν κοιτάτε τις φωτογραφίες του νέου Fullback και σας θυμίζει υπερβολικά το L200, αυτό μην σας προβληματίζει. Η αλήθεια είναι ότι το νέο pickup της FIAT βασίζεται στο γνωστό και δημοφιλές στη χώρα μας Mitsubishi L200 και ουσιαστικά μιλάμε για δύο ίδια οχήματα. Το νέο Fullback λοιπόν είναι ένα L200 με σήματα FIAT και θα προσφέρεται με αμάξωμα «double-cab» και δυνατότητα φόρτωσης έως 1.045 κιλά.

Ο αλουμινένιος κινητήρας πετρελαίου των 2,4 λίτρων, διατίθεται σε δύο εκδόσεις με 150 ή 180 ίππους και η  FIAT δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού τους με δύο κιβώτια ταχυτήτων, ενώ μηχανικό 6 σχέσεων και ένα αυτόματο 5 σχέσεων. Όπως συμβαίνει και με το ιαπωνικό αδερφάκι του, το FIAT Fullback διαθέτει τετρακίνηση κατ' επιλογή.  

Η Mopar μάλιστα ετοιμάζει ολόκληρη σειρά από αξεσουάρ τα οποία θα είναι διαθέσιμα για το πρώτο μεσαίο της FIAT. Το Fullback θα είναι διαθέσιμο από το 2016 στην Ευρώπη.