H νέα Toyota Supra δεν θα παρουσιαστεί στο Detroit


Από την στιγμή που η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας πολύ-αναμενόμενης Supra δεν έγινε στο Τόκιο οι φήμες άρχισαν να μιλούν για τον ερχόμενο Ιανουάριο και την έκθεση του Detroit.

  • 6/12/2017

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ωστόσο, υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στην οριστικοποίηση των τελικών κατασκευαστικών προδιαγραφών και κάποια άλλα μικρά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και για αυτό το ντεμπούτο θα μεταφερθεί αργότερα μέσα στο 2018, όπως άφησε να εννοηθεί στο Motor Trend o Jack Hollis, το αφεντικό της Toyota Βορείου Αμερικής.

Εδώ να πούμε πως η νέα Toyota Supra θα κατασκευάζεται (μαζί με τον αντικαταστάτη της BMW Z4) στο εργοστάσιο της Magna Steyr, στην Αυστρία, θα είναι πισωκίνητη, το βάρος θα κυμαίνεται από περίπου 1.350 kg, ενώ το μήκος του αμαξώματος θα φτάνει τα 4,4 m.

 Προς το παρόν υπάρχουν μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τρεις εκδόσεις κινητήρων. Η βασική turbo δίλιτρη τετρακύλινδρη θα αποδίδει κοντά στα 200 PSα, όταν θα υπάρχει και μία ισχυρότερη με 256 PS, ενώ η κορυφαία εξακύλινδρη θα έχει 345 PS. Για να δούμε τι θα ισχύσει από όλα αυτά.

Πηγή φωτογραφίας: BullFinch Design