Hyundai i30 Go! Brazil 2014


Με κινητήρες βενζίνης 1.4 lt με 90 ίππων και diesel 1.4 lt με 100 ίππους, πολύ πλούσιο εξοπλισμός και ξεχωριστή εμφάνιση

  • 14/3/2014

H Hyundai, επίσημος χορηγός του Μουντιάλ, σε συνέχεια της παρουσίασης με επιτυχία των εκδόσεων Go! Brazil του i20, επεκτείνει την επετειακή γκάμα της και στο i30.

Οι ειδικές αυτές εκδόσεις διαφοροποιούνται επίσης από τον ανταγωνισμό αλλά και από τις υπόλοιπες εκδόσεις του επιτυχούς μοντέλου της Hyundai, λόγω της ξεχωριστής τους εμφάνισης και του αναβαθμισμένου εξοπλισμού τους, ο οποίος προσφέρεται ως όφελος στον πελάτη.

Στο εξωτερικό τους οι εκδόσεις Go!Brazil διαθέτουν σκούρες ζάντες αλουμινίου 16” ιντσών, φιμέ τζάμια από τη μεσαία κολώνα και πίσω, μεσαία κολώνα σε μαύρο χρώμα και μαύρα καπάκια στους καθρέπτες και μάσκα χρωμίου.

Ο προσφερόμενος εξοπλισμός είναι επίσης αναβαθμισμένος προσφέροντας μεταξύ άλλων πίσω φώτα τεχνολογίας LED, αισθητήρες παρκαρίσματος, Bluetooth, αισθητήρες βροχής, cruise control και προστίθεται στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό της  έκδοσης style  του i30 που διαθέτει διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, πλήρες ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, αισθητήρες αυτόματης λειτουργίας φώτων και προβολείς ομίχλης με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Η έκδοση i30 Go!Brazil προσφέρεται με κινητήρα πετρελαίου 1.4lt 90hp και  βενζινοκινητήρα 1.4lt 100hp, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει την κορυφαία ροπή στην κατηγορία του.  Το i30 Go!Brazil διατίθεται σε λευκό (TCW), μαύρο (PAE), ανθρακί (ZAR) και ασημί (RAH) χρώμα.

Η επετειακή έκδοση Go!Brazil στο νέο i30 είναι ένας ακόμα λόγος να επιλέξει κάποιος το μοντέλο, το οποίο αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στη κατηγορία του, συνδυάζοντας κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων (EURO NCAP), 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, 5 χρόνια δωρεάν τεχνικούς ελέγχους και 5 χρόνια οδική βοήθεια, πλούσιο εξοπλισμό, άνεση και εργονομία σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.