Μία πετυχημένη προσέγγιση για την Lamborghini Urus


Με αφορμή την διαρροή μιας απεικόνισης στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου ο μετρ στο photoshop X-Tomi Design μας παρουσιάζει μία πολύ πετυχημένη προσέγγιση που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

  • 28/11/2017

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Urus είναι σε περίπου μία εβδομάδα (συγκεκριμένα στις 4 Δεκεμβρίου) και μέχρι τώρα οι Ιταλοί έχουν δώσει μία σειρά από teaser στοιχεία. Όπως το ταμπλό με τον ψηφιακό πίνακα και το σύστημα παραμετροποίησης AΝΙΜΑ (Adaptive Network Intelligence Management) που προέρχεται από τις Huracan και Aventador (με επιλογές προγραμμάτων Strada, Sport, Corsa, Τerra, Neve) και που στην Urus θα διαθέτει μία ακόμη επιλογή με την ονομασία Sabbia (δηλαδή άμμος).

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η Urus θα κατασκευάζεται στην Sant’ Agata, βασίζεται στο πλαίσιο MLB Evo του VW Group, έχει V8 4.0 βενζινοκινητήρα με περίπου 650 PS,  τετραδιεύθυνση (όπως η Porsche Cayenne), αυτόματο 8αρι ZF (για πρώτη φορά κιβώτιο με μετατροπέα ροπής σε Lamborghini), κάρμπον 10-πίστονα φρένα (με δίσκους 440 mm πίσω, μπροστά 4-πίστονα 300 mm), ζάντες από 21 έως 23’’, ειδικά ελαστικά P Zero Corsa κ.α.

Σχετικά με τις επιδόσεις οι Ιταλοί ανακοινώνουν 3,7 sec για τα 0-100 km/h, αν και το περιοδικό Motor Trend που είχε για λίγο την Urus στην διάθεσή του, την μέτρησε στα 3,59 (με χρήση launch control).

Πηγή φωτογραφίας: x-tomidesign