Nissan X-TRAIL X-Scape με drone!


To Nissan X-Trail αποτελεί το ιδανικό crossover για οικογενειακές περιπέτειες. Τώρα, με τη νέα ειδική έκδοση X-SScape αποκτά ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, χάρη στα μοναδικά gadgets που διαθέτει.

  • 5/4/2017

Το Nissan X-Trail X-Scape έρχεται με ένα συμπαγές και ελαφρύ drone στον στάνταρ εξοπλισμό του, που διαθέτει  προηγμένη οπτική τεχνολογία εντοπισμού και “follow me” GPS, έτσι ώστε οι χειριστές του να μπορούν, εν κινήσει, να “τραβήξουν” εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο από τις περιπετειώδεις δραστηριότητές τους.

Το drone είναι ένα Parrot Bebop 2 με τα σήματα της Nissan, που ζυγίζει μόλις 500 γραμμάρια και συνοδεύεται από ένα Parrot Skycontroller, 2  τηλεχειριστήρια, καθώς  και από ένα ζευγάρι Parrot Cockpitglasses.  Τα τελευταία επιτρέπουν την “Θέαση σε Πρώτο Πρόσωπο”  - First Person View (FPV) - , μέσω της ζωντανής μετάδοσης εικόνας από την κάμερα 14 megapixel. Η εμπειρία που προσφέρει ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι μοναδική, καθώς ο χρήσης απολαμβάνει μια πραγματικά πανοραμική θέαση του τοπίου που έχει επιλέξει.

Η ευελιξία του drone και ο ψηφιακός σταθεροποιητής της κάμερας που διαθέτει, επιτρέπουν κινηματογράφηση σε εικόνα υψηλής ποιότητας και με χρόνο πτήσης μέχρι 25 λεπτά. Το όλο σύστημα αποθηκεύεται και μεταφέρεται με ευκολία, χάρη στο ειδικό σακίδιο πλάτης που το συνοδεύει.

Η ειδική έκδοση του X-Trail X-Scape είναι διαθέσιμη με τον κινητήρα πετρελαίου των 1.6 λίτρων (130PS), και μόνο στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού Techna. Η προγραμματισμένη  παραγωγή της έκδοσης X-Scape του X-Trail θα ανέλθει στις 1.200 μονάδες, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την αποκλειστικότητά της για τους τυχερούς που θα το αποκτήσουν.