ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΪΟΥ 2018
PEUGEOT

Peugeot Traveller: Για πολυτελείς και άνετες μετακινήσεις! 17/5/2017

  • img
  • img
  • img

ΦΩΤΟ: PEUGEOT

Η Peugeot Design έχει μεταφέρει ελκυστικά σχεδιαστικά στοιχεία από την SUV γκάμα της μάρκας και τα επιβατικά μοντέλα της, ώστε το νέο Peugeot Traveller να ξεχωρίζει από την δυναμική και κομψή εμφάνισή του.

Το νέο Traveller βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα EMP2, η οποία διασφαλίζει κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και απίστευτα χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου για τα δεδομένα της κατηγορίας. 

Οι Euro6 κινητήρες BlueHDi εφοδιάζονται με την πιο προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία της αγοράς και με ένα καταλυτικό SCR (Selective Catalytic Reduction) σύστημα που συνδυάζεται με φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων DPF (Diesel Particulate Filter). Με απόδοση από 95 hp και 240 Nm έως 180hp και 400 Nm ιπποδύναμης και ροπής αντίστοιχα , όλες οι εκδόσεις κινητήρων έχουν ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων με μέσο όρο στα 140 γρ. CO2/χλμ. (5,4 λίτρα/100 χλμ.), επιδεικνύοντας τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία.

Το Peugeot Traveller έχει να επιδείξει μία ασυναγώνιστη πολυτέλεια διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα άνεσης σε ένα premium εσωτερικό έως 9 θέσεων με πολλαπλές διαρρυθμίσεις. Οι επιβαίνοντες στο νέο Peugeot Traveller έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ασφαλείς καθώς το νέο μοντέλο της Peugeot απέσπασε 5 αστέρια από τον οργανισμό Εuro NCAP.

< >

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ