ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017
PININFARINA

Pininfarina H600 Hybrid Kinetic Luxury Sedan Concept 14/2

  • img

Στο 87ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ο οίκος Pininfarina αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με το πρωτότυπο Fittipaldi EF7 όσο και με το φιλικό προς το περιβάλλον πρωτότυπο του οποίου teaser βλέπουμε εδώ. 

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑ

Ονομάζεται Η600 και ολοκληρώνεται από τον ιταλικό οίκο για λογαριασμό του Ηybrid Kinetic Group. Aυτό το τελευταίο εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία νέων οχημάτων ενέργειας καθώς και των βασικών εξαρτημάτων τους.

Ούτε το HKG ούτε ο οίκος Pininfarina λένε πολλά για την ιδέα αυτή τη στιγμή. Το μόνο που έχουν αποκαλύψει είναι ότι θα έχει τη μορφή ενός πολυτελούς, κομψού και άνετου sedan το οποίο θα παίρνει κίνηση με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να περιορίζουν τον σχεδιασμό, την εξέλιξη και την κατασκευή πρωτοτύπων εντός των εγκαταστάσεών τους, μοντέλα όπως η Ferrari Sergio ή η BMW Gran Lusso Coupe δεν κατασκευάζονται πλέον σε οίκους όπως ο Pininfarina. Eυτυχώς, όμως, γι αυτόν από τότε που αγοράστηκε από την ινδική Mahidra έχει αναλάβει πολλά “concept” από τους Κινέζους και άλλες αναπτυσσόμενες αγορές της Ανατολής γεγονός που δίνει ζωή στον ιστορικό οίκο.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

LIFE NETWORK