Προ των πυλών η νέα Mercedes-Benz CLS


Ένα από τα πιο ελκυστικά σχεδιαστικά μοντέλα που θα λάμψουν τέλη του μήνα στην έκθεση του Λος Άντζελες θα είναι και η νέα γενιά CLS που κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά από το νέο έτος.

  • 20/11/2017

Εντείνοντας την αναμονή με δύο πρώτα teaser, η γερμανική εταιρία έχει δώσει στην δημοσιότητα δύο φωτογραφίες. Η μία δείχνει το σκοτεινό μπροστινό μέρος με την χαρακτηριστική μάσκα και το μοτίβο που θα έχουν τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ενώ υπάρχει και ένα ακόμη teaser στο οποίο φαίνεται ένα εντυπωσιακό ψηφιακό πάνελ όπου περιλαμβάνεται σε έναν ενιαίο χώρο ο πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη αφής.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία αλλά θεωρείται δεδομένο πως η νέα γενιά CLS θα βασιστεί στα μηχανικά μέρη της E-Class και πως θα είναι μακρύτερη και φαρδύτερη από την απερχόμενη. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες (αρχικά με 295 και 362 άλογα), ενώ θα υπάρχει και αντίστοιχοι πετρελαιοκινητήρες. Φυσικά θα υπάρχουν όλα τα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης του οδηγού, περισσότερα θα έχουμε στις επόμενες μέρες.