ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017
AUDI

Σε δύο χρόνια έρχεται το Audi Q4 17/3

  • img
  • img
  • img
  • img

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑ

Η Αudi επιβεβαίωσε την παρουσίαση του Q4 το τέταρτο τρίμηνο του 2019 καθώς η μάρκα συνεχίζει να επεκτείνεται δυναμικά στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των SUV/crossovers.

To «κουπεδίζον» μοντέλο θα βρεθεί αντιμέτωπο τότε τόσο με την BMW X2 όσο και με το Range Rover Evoque.
«Προσφέραμε μια προεπισκόπηση αυτού του τύπου οχήματος με την σχεδιαστική μελέτη του offroad Audi TT πριν από τρία χρόνια» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Audi, Rupert Stadler, στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του ετήσιου οικονομικού απολογισμού της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το Q4 θα είναι ένα εξειδικευμένο μοντέλο που θα τοποθετείται μεταξύ Q3 και Q5, των οποίων οι πωλήσεις τον περασμένο χρόνο ανήλθαν σε 232.045 και 278.968 μονάδες, αντίστοιχα.

Θα δανειστεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο ΤΤ Offroad που παρουσιάστηκε το 2014 στο Beijing Auto Show και το οποίο συνδύασε τον σπορ χαρακτήρα ενός κουπέ με την lifestyle εμφάνιση και τη χρηστικότητα ενός SUV.

Η Audi υπόσχεται ριζική ανανέωση στο «χαρτοφυλάκιο» των μοντέλων της τα επόμενα χρόνια με πρωτεργάτη το Q4 αλλά και το Q8, την ναυαρχίδα των SUV της μάρκας, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται το 2018. Οι πωλήσεις του Q2 θα επεκταθούν σε νέες αγορές ενώ μέσα στη χρονιά θα δούμε και ανανεωμένο το Q5.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

LIFE NETWORK