Το Kia Sportage θα αποκτήσει υβριδική έκδοση


Πλησιάζοντας στο μέσο της πορείας του το κορεατικό SUV θα περάσει από το προβλεπόμενο facelift και θα αποκτήσει μία mild hybrid έκδοση που θα προσφέρει ακόμη μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερη εκπομπή CO2.

  • 8/2/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Sportage είναι ένα από τα πιο αξιόλογα SUV της αγοράς και οι πρώτες μας πληροφορίες θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Πιθανότατα το facelift μοντέλο να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στις αρχές Μαρτίου (στο σαλόνι της Γενεύης) και δίπλα στη νέα γενιά Ceed. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να υπάρξει για την Kia μεγαλύτερη προβολή της mild hybrid τεχνολογία που θα συνδυάζεται με δευτερεύον δίκτυο 48V.

Οπτικά το αμάξωμα θα ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τους ελαφρώς διαφορετικούς προβολείς (με ενσωματωμένα τα φώτα ημέρας DLR) και τη νέα μάσκα που θα εναρμονίζεται τόσο με του Stonic όσο και με του νέου Ceed. Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρξει αναβάθμιση τόσο στο σύστημα πολυμέσων με νέα οθόνη, όσο και στην προσθήκη νέων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.