Το Peugeot Rifter 4x4 έχει σκηνή οροφής!


Πρόκειται για μία περιπετειώδης concept εκδοχή του Rifter που θα παρουσιαστεί στο σαλόνι της Γενεύης και που δίνει μία άλλη διάσταση στη νέα σειρά επαγγελματικών της Peugeot.

  • 23/2/2018

Πρόσφατα είχαμε γράψει για το νέο Rifter, το βαν που θα αντικαταστήσει σε μερικούς μήνες το εξίσου αξιόλογο Partner. Ανάμεσα στα νέα στοιχεία του Rifter δεν είναι μόνο οι δύο εκδόσεις αμαξωμάτων με πενταθέσια και επταθέσια έκδοση, αλλά και η δυνατότητα προαιρετικού συνδυασμού με τετρακίνηση της Dangel. Πρόκειται για ένα κλασικό σύστημα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη και τρεις επιλογές κίνησης (με μετάδοση μπροστά, στους τέσσερις τροχούς ή με κλείδωμα Lock).

Δίπλα στο Rifter παραγωγής η Peugeot θα παρουσιάσει και την πρωτότυπη εκδοχή που έχει 8 cm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ειδικά ελαστικά της BF Goodrich και όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σε ένα σκληροτράχηλο SUV. Την κίνηση αναλαμβάνει ο νέος 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας του ομίλου PSA που εδώ αποδίδει 130 PS. Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι η σκηνή οροφής της Autohome η οποία συνδυάζεται με αναδιπλούμενη σκάλα ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση.