Toyota Avensis 2016: Πιο βελτιωμένο


Με ακόμα περισσότερες βελτιώσεις για το 2016 έρχεται το πρόσφατα ανανεωμένο Toyota Avensis.

  • 9/5/2016

Με βελτιωμένο σύστημα πολυμέσων «Toyota Touch 2» και ένα πλούσιο πακέτο δορυφορικής πλοήγησης με δωρεάν ενημερώσεις χαρτών και συνδεσιμότητα σε on-line εφαρμογές και υπηρεσίες για 3 χρόνια, νέο εξωτερικό φινίρισμα «Platinum Bronze» και νέο σχέδιο 16άρας ζάντας αλουμινίου έρχεται το ακόμα πιο ανανεωμένο Toyota Avensis.

Μπορεί να μην έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος πωλήσεων του ανανεωμένου Avensis, αλλά η Toyota προχώρησε σε περιορισμένες αλλαγές για το μοντέλο του 2016. Η βασική αλλαγή για τη γκάμα του 2016 είναι η τελευταία έκδοση του συστήματος πολυμέσων Toyota Touch 2 με οθόνη αφής. Το Avensis επωφελείται από τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας  από την οποία πήραμε μία γεύση στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το μενού της αρχικής οθόνης έχει επανασχεδιαστεί και η πρόσβαση στην online πύλη πελατών «My Toyota» είναι απλούστερη.
 
Το δορυφορικό πακέτο πλοήγησης «Toyota Touch 2 with Go» προσφέρει τώρα στους πελάτες το πρόσθετο πλεονέκτημα των δωρεάν ενημερώσεων χαρτών και συνδεσιμότητας για τρία χρόνια. Αυτό μπορεί να επεκταθεί για άλλα δύο χρόνια, εάν ο πελάτης το επιθυμεί, διασφαλίζοντας ξεγνοιασιά μέσα από ακριβή προγραμματισμό των ταξιδιών, πρόσβαση σε εφαρμογές που δίνουν τα πιο πρόσφατα στοιχεία για την κυκλοφοριακή ροή, τις καιρικές συνθήκες, τις τιμές καυσίμου, τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης και λοιπές χρήσιμες πληροφορίες. Το σύστημα μπορεί να συνδέεται με αρκετούς παρόχους on-line υπηρεσιών, όπως Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha και Twitter.
 
Τα Avensis sedan και Touring Sports διατίθεται προαιρετικά με εξωτερικό φινίρισμα Platinum Bronze. Ένα νέο σχέδιο για τις 16άρες ζάντες αλουμινίου έχει προστεθεί στη γκάμα του 2016.
 
Το νέο Toyota Avensis λανσαρίστηκε το 2015 και έχει καθιερωθεί σαν ένα ισχυρό και ελκυστικό ανταγωνιστικό μοντέλο της αγοράς. Με σχεδίαση και παραγωγή στην Ευρώπη για την Ευρώπη, προσφέρει αναγνωρισμένο, δυναμικό στυλ, απαράμιλλη αντιληπτή ποιότητα μέσα κι έξω, και, χάρη στο μελετημένο σχεδιασμό του πλαισίου και του συστήματος διεύθυνσης, μία ικανοποιητική οδηγική εμπειρία.
 
Οι πελάτες εκτιμούν τις μειωμένες εκπομπές CO2 σε όλη τη γκάμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των νέων 1.6 και 2.0-litre diesel προδιαγραφών Euro 6, που μεταφράζονται σε σημαντικά φορολογικά πλεονεκτήματα σε αρκετές Ευρωπαϊκές αγορές, ενισχύοντας το προφίλ του αυτοκινήτου σαν μία αξιόπιστη και επωφελής πρόταση για εταιρικούς (fleet) και επαγγελματίες πελάτες.
 
Το Avensis λανσάρει επίσης τις καινοτομίες Toyota στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας με το στάνταρ πακέτο συστημάτων Toyota Safety Sense σε όλα τα μοντέλα.