ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΪΟΥ 2018
TOYOTA HELLAS

Διοικητικές αλλαγές στην Toyota Ελλάς αβεε 13/12/2017

 • img
 • img
 • img

Συγκεκριμένα, η κα Ελεάννα Βήττα, η οποία μέχρι σήμερα βρίσκεται στην θέση της Marketing Director της Τoyota Ελλάς, προάγεται στη θέση της Director, Marketing Balkans & Regional Planning, Pricing & Projects.

 

Η κα Ε. Βήττα θα έχει την ευθύνη για την στρατηγική και υλοποίηση των ενεργειών Μarketing στα Βαλκάνια (Ρουμανία & Βουλγαρία). Επιπλέον, θα αναλάβει, σε επίπεδο ευρύτερα της περιφέρειας της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και του Βελγίου, την στρατηγική διαδικασία του Pricing & Planning. Επιπρόσθετα, έχει την ευθύνη και τον συντονισμό των ενεργειών που συνδέονται με το έργο των Ολυμπιακών Αγώνων. Κατά τη διάρκεια του ρόλου της ως Marketing Director Ελλάδας, η κα Ε. Βήττα ισχυροποίησε την ηγετική θέση της μάρκας στην Ελλάδα, εξέλιξε τις αξίες της και την κατέστησε ως την πιο δυνατή σε επίπεδο εικόνας.

Η κα Αγγελική Τσενέ, η οποία μέχρι σήμερα βρίσκεται στη θέση της Group Product Manager, προάγεται στη θέση της Marketing Director της Toyota Ελλάς.

 

Η κα Α. Τσενέ εργάζεται στην Τoyota Ελλάς από το 2005 και έχει διαχειριστεί με επιτυχία τα προϊόντα όλων των κύριων κατηγοριών, οδηγώντας τα στις κυρίαρχες θέσεις κάθε κατηγορίας, με ισχυρά μερίδια αγοράς.

Οι κυρίες Ε. Βήττα και Α. Τσενέ αναφέρονται στον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Toyota Ελλάς, κ. Αριστείδη Αραβανή, ο οποίος κατέχει και την θέση του CEO Continental Europe της Inchcape(*) με εκτεταμένες περιοχές ευθύνης στις αγορές του Βελγίου και των Βαλκανίων.

Mε την νέα οργανωτική δομή, η Inchcape plc αποσκοπεί στην επίτευξη των στόχων της στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της Ευρώπης, καθώς και στην εξασφάλιση της υπεροχής της, ως μια μάρκα που παγκόσμια βρίσκεται συνεχώς σταθερά στην πρώτη θέση προτίμησης των καταναλωτών.

 

Δελτίο Τύπου


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • 2018 FORD PERFORMANCE BUZZ CAR 24/1

  Μια διαφορετική πρόταση από τη Ford!

  Θέλετε να νιώθετε όμορφα; Αγοράστε ένα σπορ αυτοκίνητο!

 • 2018 HYUNDAI-KIA 24/1

  Ο Θ. Αγγελής νέος Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων σε HYUNDAI και ΚΙΑ

  Καθήκοντα Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων για τις εταιρίες HYUNDAI και KIA αναλαμβάνει ο κ. Θανάσης Αγγελής.

 • PEUGEOT 20/12/2017

  «DRIVE DAYS by Peugeot Professionel» με έκπτωση 18%!

  Τα επαγγελματικά Peugeot στηρίζουν τον Έλληνα επαγγελματία με έκπτωση-έκπληξη.

 • OPEL HELLAS 13/12/2017

  Αλλαγή στην Ηγεσία της Opel Hellas

  O Γιάννης Πασσάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 30 και πλέον ετών.

 • TOYOTA HELLAS 13/12/2017

  Διοικητικές αλλαγές στην Toyota Ελλάς αβεε

  Η Τοyota Ελλάς παραμένοντας πιστή στην δέσμευση της για την συνεχή ανάπτυξή και επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της, ενημερώνει για τις παρακάτω Οργανωτικές Αλλαγές, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2018:

 • OPEL HELLAS 13/12/2017

  Αλλαγές στη Διοίκηση της Opel Hellas

  Η Αμαλία Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 20 και πλέον ετών.

 • 2018 ΜERCEDES-BENZ X-CLASS 11/12/2017

  Διαθέσιμη από 35.028 ευρώ η Mercedes X-Class (UPD)

  Αναλυτικός τιμοκατάλογος και οι εκδόσεις για την ολοκαίνουργια X-Class που ήδη βρίσκεται στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Mercedes-Βenz Hellas!

 • YOKOHAMA 11/12/2017

  Yokohama... επί πάγου!

  Τα βλέμματα τράβηξε η Yokohama, την περασμένη εβδομάδα στο Val Thorens, ως ο επίσημος χορηγός του ετήσιου πρωταθλήματος Τrophee Andros.

 • 2018 PEUGEOT 4/12/2017

  Peugeot Drive Days:Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων

  Στο εορταστικό κλίμα του Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα στις 8, 9 και 10 του μήνα, η Peugeot διοργανώνει Φεστιβάλ Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων στο επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 • 2018 FORD 4/12/2017

  Το νέο Ford EcoSport στο The Mall Athens

  Το νέο Ford EcoSport, το μικρό SUV της Ford, βρίσκεται ήδη στο κέντρο του πιο πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου της Αθήνας του The Mall Athens, λίγες μόνο ημέρες πριν από το επίσημο Πανευρωπαϊκό λανσάρισμά του.

 • 2018 ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ 4/12/2017

  Εγγύηση ελαστικών με την υπογραφή της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

  Τα ελαστικά είναι το μοναδικό σημείο ενός αυτοκινήτου που έχει άμεση επαφή με το δρόμο. Είναι αυτό που συμβάλει στην ασφαλή μετακίνησή μας και είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, τον οποίο δεν πρέπει να παραβλέπουμε.

 • 2017 OPEL 22/11/2017

  Η Opel συμβουλεύει για ασφαλείς μετακινήσεις τον χειμώνα

  Οι νύχτες μεγαλώνουν, οι θερμοκρασίες πέφτουν, οι δρόμοι γίνονται ολισθηροί. Ήρθε η ώρα να προσαρμοστούμε σε χειμερινές καιρικές και οδικές συνθήκες – και όσοι θέλουν να νιώθουν άνετα, οδηγούν Opel.

 • 2017 NISSAN 22/11/2017

  Ρεκόρ πωλήσεων για το νέο Navara

  Στα δύο χρόνια από τότε που το NAVARA κέρδισε το Διεθνές Βραβείο του Pickup για το 2016, έχουν πωληθεί περισσότερα από 50.000 αυτοκίνητα του συγκεκριμένου μοντέλου.

 • HYUNDAI 25/5/2017

  Ανανεωμένος τιμοκατάλογος Hyundai

  Δείτε τον ανανεωμένο, αναλυτικό τιμοκατάλογο της Hyundai για τα επιβατικά αυτοκίνητα της εταιρείας.

 • CITROEN 24/5/2017

  Νέο Citroen C4 Cactus με Grip Control & όφελος εξοπλισμού έως 1.900€!

  Το Citroen C4 Cactus αποτελεί την εξαιρετική πρόταση της Citroen στην ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία των Crossover, το οποίο αποτελεί το καλύτερο Crossover έναντι του ανταγωνισμού του.