Η «Peugeot ΓΚΑΛΛΟ A.E.» στο 17ο East Med Yacht Show στη Μαρίνα Ζέας!


H Peugeot Γκάλλο ΑΕ, σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, θα λάβει μέρος στο 17ο East Med Yacht Show το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, από τις 3 έως και τις 6 Μαΐου 2018. 

  • 2/5/2018

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του θαλάσσιου ελληνικού τουρισμού σε κορυφαίο διεθνή πόλο έλξης και κατ’ επέκταση, η ανάδυση νέων συνεργασιών και η διεύρυνση του κλάδου γενικότερα.

Με αφορμή αυτή την ευκαιρία, η Peugeot Γκάλλο Α.Ε. θα παρουσιάσει τα δύο νέα της λανσαρίσματα, το Peugeot 5008 και το Peugeot Traveller:

5008: To ολοκαίνουριο PEUGEOT 5008 φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των SUVs τόσο για την ευρυχωρία του όσο και την δυνατότητα 7θέσιας διάταξης καθισμάτων, αποτελεί δε τον νέο παίκτη στα premium μοντέλα της κατηγορίας του, χάρη στην απαράμιλλη άνεση και τη δυναμική σχεδίαση, την πρωτοποριακή και εξελιγμένη εσωτερική διάταξη PEUGEOT i-Cockpit, τους διακεκριμένους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης και τον πλούσιο εξοπλισμό νέας τεχνολογίας.

Traveller: Το νέο Peugeot Traveller αποτελεί σήμερα την πλέον ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία των μοντέλων που προσφέρουν πολυτελή μετακίνηση. Είναι ιδανικό για VIP μετακινήσεις ή μετακινήσεις προσωπικού μικρών επιχειρήσεων και ο επιβατικός του χώρος είναι απόλυτα προσαρμόσιμος στις σύγχρονες ανάγκες. Βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα EMP2, η οποία διασφαλίζει κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και απίστευτα χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στην έκθεση θα παρουσιασθεί η 7θέσια VIP έκδοση του μοντέλου. 

Με την συμμετοχή της στο East Med Yacht Show, η Peugeot Γκάλλο, σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, καταδεικνύει τη σημασία που έχει η παρουσία της μάρκας στις VIP μετακινήσεις και τον τουριστικό κλάδο συλλήβδην, στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες Επιχειρηματίες του χώρου.