O Φ. Ζαγοριανάκος επικεφαλής της LeasePlan σε 10 χώρες


Τον ρόλο του Head of Central Eastern Europe Region στον Όμιλο LeasePlan ανέλαβε ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, ο οποίος παράλληλα διατηρεί τα καθήκοντα του ως Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas.

  • 8/3/2017

Η νέα θέση και οι διευρυμένες  αρμοδιότητες του κ. Ζαγοριανάκου ως επικεφαλής του Central Eastern Europe Region του Ομίλου LeasePlan αφορούν πέραν της ελληνικής αγοράς, τις αγορές της Ιρλανδίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Ουγγαρίας, της Σλοβακίας, της Ρουμανίας, της Τσεχίας, καθώς και την αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

H LeasePlan Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα τo 2003 και κατά τη διάρκεια αυτών των 14 ετών, υπό την διεύθυνση του κύριου Ζαγοριανάκου, καθιερώθηκε ως η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκίνητων. Η τοποθέτησή του ως επικεφαλής του Central Eastern Europe Region αποτελεί απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου. Σε αυτήν συνέβαλε αποφασιστικά το επιτυχημένο μοντέλο λειτουργίας της LeasePlan Hellas, που συνδυάζει ιδιαίτερα σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης με θετικά οικονομικά αποτελέσματα. 

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas και πλέον Head of Central Eastern Europe Region του Ομίλου LeasePlan, κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να αναλαμβάνω μία τόσο σημαντική και απαιτητική θέση, διατηρώντας παράλληλα τα καθήκοντα μου ως Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas. Στόχος μας στη LeasePlan ήταν και παραμένει η σωστή και υπεύθυνη εταιρική λειτουργία, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση που εγγυάται και προσφέρει αποκλειστικά ο Όμιλος LeasePlan.»