ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν το Σάββατο 12 Μαΐου με 5 μεγάλες προσφορές


Με ένα σούπερ πακέτο προσφορών κυκλοφορούν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 12 Μαϊου. Μαζί το νέο τεύχος του car and Driver. Μην το χάσετε!

  • 7/5/2018

Με ένα σούπερ πακέτο προσφορών κυκλοφορούν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 12 Μαϊου. Μαζί το νέο τεύχος του car and Driver. Μην το χάσετε!

Αποκτήστε τον τρίτο σκληρόδετο τόμο: Ο Μακεδών: Τα παιδικά χρόνια του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Μακεδονία, μέσα από τις προσωπικές του σημειώσεις. Η πολιτική του για το μακεδονικό ζήτημα και την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Είκοσι χρονιά από τον θάνατο του ηγέτη που άλλαξε την Ελλάδα, τα σπάνια αρχεία του Κωνσταντίνου Καραμανλή για πρώτη φορά, σε οκτώ αποκαλυπτικούς θεματικούς τόμους! Όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνισμού, όλοι οι μεγάλοι σταθμοί της πορείας της χώρας για έξι δεκαετίες! Μια μνημειώδης εκδοτική προσφορά, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

Loading the player ...

Μαζί,

Το νέο τεύχος του CAR AND DRIVER ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Αποκλειστικά με Παραπολιτικά

  • Οδηγούμε τη Mercedes-Benz A-Class a 200 163 PS & A 180 d 116 PS. Η τέταρτη γενιά του γερμανικού premium hatchback είναι και η ευφυέστερη.
  • First Drive: McLaren Senna: Φόρος τιμής στον θρύλο της F1. Οδηγούμε στο Silverstone το hypercar των 800 ίππων! 0-100 km/h σε 2,8'', τελική 340 km/h!
  • Δοκιμάζουμε το Hyundai i30N Performance. Το νέο hot hatch της κορεατικής φίρμας με τους 275 ίππους έρχεται έτοιμο να τα βάλει με τα κορυφαία της κατηγορίας
  • Αποκλειστική συνέντευξη: Romain Grosjean. O πιλότος της Haas F1 Team σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.
  • Ταξιδεύουμε στην Ιταλία με BMW i3 REX. Η μοναδική πρόκληση ενός μεγάλου ταξιδιωτικού με ένα ηλεκτρικό μοντέλο.
  • First View: Το νέο Ford Focus στο «μικροσκόπιο» του Car and Driver

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τα πάντα για τη μοτοσυκλέτα. 32 σελίδες γεμάτες δοκιμές, νέα και αποκλειστικότητες με τη σφραγίδα του Moto and Biker. Δοκιμάζουμε αποκλειστικά τη νέα Honda Africa Twin Adventure Sports!

Ακόμα,

Το νέο ακυκλοφόρητο CD της υπέροχης Γλυκερίας που περιλαμβάνει την μεγάλη επιτυχία «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» και 14 ακόμα αγαπημένα τραγούδια

Ένα απάνθισμα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα πιο όμορφα τραγούδια των τελευταίων χρόνων περιλαμβάνει η ολοκαίνουρια συλλογή της Γλυκερίας "Ακολούθησα ένα αστέρι" που κυκλοφορεί με τα Παραπολιτικά! Με αφετηρία, καινουργιες επιτυχίες από τον τελευταίο της δίσκο (Ακολούθησα ένα αστέρι, Πατρίδα, Γίναμε ξένοι), η συλλογή εν συνεχεία επικεντρώνεται σε αγαπημένες στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος όπως τα «Ότι αγαπώ είναι δικό σου», «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα», «Θα μ' αγαπήσεις», συνεργασίες της με σπουδαίους Έλληνες τραγουδιστές όπως ο Πασχάλης Τερζής (στο τραγούδι «Χαθήκαμε») αλλά και την συνεύρεση της με κορυφαίους καλλιτέχνες του εξωτερικού όπως η Natacha Atlas (Αγάπη χιόνι) και ο Omar Faruk Tekbilek (Leilim ley). Το τελευταίο μάλιστα κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε ελληνική συλλογή.

Το CD περιλαμβάνει:

1. Με λεηλάτησες

2. Ακολούθησα ένα αστέρι

3. Πατρίδα

4. Η νύχτα μυρίζει γιασεμί

5. Γίναμε ξένοι

6. Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα

7. Ότι αγαπώ είναι δικό σου

8. Χαθήκαμε

9. Να ξαναρθείς

10. Leilim lei

11. Απόψε σιωπηλοί

12. Θα μ' αγαπήσεις

13. Αγάπη χιόνι

14. Αναπνοή ανατολή

15. Φεγγαράδες στις Κυκλάδες

&

Ένα κουπόνι αξίας €100 για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH - 10 ημέρες με 295€ (αντί για 395€)

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής. Για παιδιά 6 έως 16 ετών

Μόνο με την απλή έκδοση των €2, Νέα παιδική σειρά σε DVD: Σίμερ και Σάιν

Η αγαπημένη σειρά των παιδιών έρχεται για πρώτη φορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά, με τα ολοκαίνουρια επεισόδια του 1ου κύκλου! Οι δίδυμες αδελφές Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Leah! Η Leah βρίσκεται πάντα σε κάποιο δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα. Όμως μερικές φορές, παρερμηνεύουν τις επιθυμίες της Leah, άλλες πάλι εκπληρώνουν ευχές, τις οποίες δεν ήθελε να κάνει! Κάθε λάθος ευχή, τους οδηγεί σε μια τρελή περιπέτεια. Τελικά, μέσα από την ομαδική δουλειά, τα τζίνι και η Leah, βρίσκουν τον τρόπο για να διορθώσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται, χωρίς τη χρήση παραπάνω ευχών.

Μη χάσετε το 3ο DVD με 3 απίθανα επεισόδια!