Tissot PR100 Lady Sport: Αθλητικό και Θηλυκό


Η νέα οικογένεια ρολογιών Tissot PR100 Lady συνδυάζει αθλητικές και θηλυκές λεπτομέρειες σε μια συλλογή που είναι τολμηρή, ρομαντική και ιδανική για τη σύγχρονη γυναίκα. Η κάσα (36mm) έχει μεγαλύτερο μέγεθος από τις προηγούμενες εκδόσεις, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

  • 29/3/2018

Η νέα οικογένεια ρολογιών Tissot PR100 Lady συνδυάζει αθλητικές και θηλυκές λεπτομέρειες σε μια συλλογή που είναι τολμηρή, ρομαντική και ιδανική για τη σύγχρονη γυναίκα. Η κάσα (36mm) έχει μεγαλύτερο μέγεθος από τις προηγούμενες εκδόσεις, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Τα χαρακτηριστικά των ρολογιών είναι έντονα και όμορφα σχεδιασμένα, όπως η πιο στιβαρή στεφάνη και το απλοποιημένο μπρασελέ, καθιστώντας τα ευκολοφόρετα, και για κάθε μέρα.

Εκλεπτυσμένα στοιχεία

Ενώ η νέα συλλογή υμνεί τη δύναμη, δεν αμελεί τη θηλυκή αισθητική της. Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών στυλ, κάθε γυναίκα θα βρει αυτό που της ταιριάζει σε αυτά τα όμορφα ρολόγια, τα οποία είναι επίσης πρακτικά, χάρη στις ενδείξεις και τους δείκτες που είναι κατασκευασμένοι από φωτεινά υλικά για τέλεια ανάγνωση. Οι λάτρεις του μινιμαλισμού θα γοητευτούν από την απλή όψη τους, ενώ εκείνοι που αποζητούν μια πινελιά πολυτέλειας, θα εκτιμήσουν τα λαμπερά φιλντισένια καντράν ή αυτά με το sunray εφέ, τα οποία είναι διακοσμημένα στους δείκτες με εντυπωσιακά διαμάντια. Δίχρωμες λεπτομέρειες, με μοντέρνα ροζ-χρυσή PVD επίστρωση, προσδίδουν στιλάτη κομψότητα, ενώ οι γυαλιστερές και σατινέ επιφάνειες αφήνουν ένα κομψό τελείωμα στην κάσα και το μπρασελέ.

Χαρακτηριστικά

  • Ελβετική Κατασκευή
  • Μηχανισμός Quartz με ένδειξη διάρκειας ζωής της μπαταρίας (EOL)
  • Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L
  • Αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου
  • Δυνατότητα επιλογής διαμαντιών Top Wesselton
  • Αδιάβροχο σε πίεση έως 10 bar (100m / 330ft)
  • Μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με αναδιπλούμενο κούμπωμα και πιεζόμενα κουμπιά
  • Ροζ-χρυσές λεπτομέρειες με PVD επίστρωση
  • Διάμετρος: 36mm

 

Σημείωση: Όλα τα διαμάντια που χρησιμοποιούνται είναι ποιότητας Top Wesselton. Έχουν αγοραστεί από νόμιμες πηγές που δεν έχουν ανάμειξη στη χρηματοδότηση συγκρούσεων και είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών. Η Tissot ως εκ τούτου εγγυάται ότι αυτά τα διαμάντια δεν είναι διαμάντια πολέμου, με βάση την προσωπική γνώση ή /και τις γραπτές εγγυήσεις που έχει δώσει ο προμηθευτής των συγκεκριμένων διαμαντιών.

 

Το + στο λογότυπο της Tissot συμβολίζει την ελβετική ποιότητα και αξιοπιστία που έχει επιδείξει η μάρκα από το 1853. Τα ρολόγια της, τα οποία πωλούνται σε πάνω από 160 χώρες, είναι αυθεντικά, λειτουργικά, κατασκευασμένα με ειδικά υλικά, ενώ διακρίνονται για την προηγμένη τεχνολογία και τον λεπτομερή σχεδιασμό τους. Η Tissot παραμένει πιστή στην υπογραφή της “Innovators by Tradition” («Καινοτόμοι από Παράδοση»). Η υψηλή ποιότητα της μάρκας έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα. Η Tissot έχει ορισθεί Επίσημος Χρονομέτρης και Συνεργάτης πολλών αθλημάτων και διοργανώσεων, όπως το μπάσκετ με το NBA και το FIBA, η ποδηλασία με το Tour de France και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας UCI, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με το MotoGPTM και το Πρωτάθλημα FIM World Superbike, και το ράγκμπι με το Πρωτάθλημα NatWest 6 Nations, το TOP14, τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ράγκμπι και τα Challenge Cups. Αποτελεί, επίσης, Επίσημο Χρονομέτρη των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων ξιφασκίας, και χόκεϊ επί πάγου. www.tissotwatches.com