Ford: Κάντε μια «βόλτα» στην έκθεση και γνωρίστε τα μοντέλα από την άνεση του καναπέ σας


Η εικονική περιήγηση στην έκθεση της Ford προσφέρεται δωρεάν, ενώ η βιντεοκλήση δεν λειτουργεί αμφίδρομα, δηλαδή εσείς μπορείτε να δείτε τον πωλητή, ενώ εκείνος όχι.

  • ΦΩΤΟ: FORD
  • 18/10/2023

Η Ford αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να σας παρουσιάσει την γκάμα των αυτοκινήτων της. Σε αυτό το πλαίσιο αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή μια νέα υπηρεσία όπου οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια έκθεση του «μπλε οβάλ» εικονικά, από την άνεση του σπιτιού τους!

Πλέον ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει ή και να προγραμματίσει μια βιντεοκλήση με έναν εκπρόσωπο της Ford πατώντας στην επιλογή «Περιηγηθείτε στην έκθεσή μας μέσω βιντεοκλήσης» που βρίσκεται στο μενού «Χρήσιμες Υπηρεσίες» και είναι διαθέσιμο παντού στην ιστοσελίδα. Εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε το κουμπί που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου. 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η εικονική περιήγηση σε μία έκθεση Ford δεν απαιτεί επιπλέον λογισμικό στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet και προσφέρεται δωρεάν. Επίσης οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η βιντεοκλήση δεν λειτουργεί αμφίδρομα, δηλαδή αυτοί θα μπορούν να δουν κανονικά τον εκπρόσωπο της Ford, ενώ εκείνος όχι.

Μόλις ολοκληρωθεί η σύνδεση, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα είναι σε θέση να σας προσφέρει την ίδια εξατομικευμένη εμπειρία που απολαμβάνετε όταν επισκέπτεστε μία έκθεση Ford, όπως:

  • Μια συζήτηση για το αυτοκίνητο και τις προδιαγραφές που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας
  • Μια περιήγηση 360 μοιρών, στο εσωτερικό και το εξωτερικό του οχήματος και στα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν
  • Τη δημιουργία ενός οχήματος με εξατομικευμένες προδιαγραφές στην πλατφόρμα Διαμόρφωσης, ώστε να  την αποθηκεύσετε και να ανατρέξετε σ’ αυτήν όποτε επιθυμείτε
  • Την παρουσίαση των τρεχόντων προωθητικών προγραμμάτων και την προσφορά προτάσεων χρηματοδότησης
  • Την οργάνωση μιας δοκιμαστικής οδήγησης, με όλα τα μέτρα ασφαλείας έναντι της COVID-19, με αφετηρία το σπίτι σας ή την έκθεση ενός Εμπόρου Ford

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 18.00.

Για να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση με εκπρόσωπο της Ford πατήστε εδώ