Ford Value: Κάντε δικά σας τα κορυφαία μοντέλα της Ford με μοναδικά προνόμια


Η απόκτηση των δημοφιλών μοντέλων της Ford εξακολουθεί να είναι εύκολη, με τα μοναδικά προνόμια του προγράμματος Ford Value. Δείτε τις προσφορές.

  • ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ / FORD
  • 15/4/2024

Τα δημοφιλή μοντέλα της Ford γίνονται ακόμα πιο προσιτά για τους υποψήφιους αγοραστές και τον Απρίλιο, χάρη στα μοναδικά προνόμια που προσφέρει το πρόγραμμα Ford Value.

Η απόκτηση των κορυφαίων μοντέλων της φίρμας καθίσταται ακόμα πιο εύκολη, με τη χαμηλή προκαταβολή που απαιτείται, το προνομιακό επιτόκιο από 2,99% και τα σημαντικά οφέλη, που φτάνουν έως και τις 5.000 ευρώ!

Παράλληλα, καλύπτονται από 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, ενώ για όσους θέλουν άμεσα το νέο τους αυτοκίνητο, υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, που επίσης προσφέρονται με μεγάλο όφελος για τους αγοραστές τους.

Αναλυτικά οι προσφορές της Ford για τα δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της μέσω του προγράμματος Ford Value είναι οι ακόλουθες:

Ford Puma

Το Ford Puma αποτελεί κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των B-SUV. Διαθέτει στάνταρ πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, συνδεσιμότητας, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού και ολοκληρωμένη γκάμα ήπια υβριδικών κινητήρων με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Η έξυπνη σχεδίασή του συνδυάζει την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα. Έτσι, το Puma προσφέρει έως και 456 L χώρου αποσκευών, συμπεριλαμβανομένων των 80 L πρόσθετου χώρου αποθήκευσης στο MegaBox.

Πλέον, μπορεί να γίνει δικό σας με μια σειρά από προνόμια που περιλαμβάνουν:

  • Προκαταβολή από 4.799 €,
  • 2,99% επιτόκιο
  • 8 χρόνια εγγύηση
  • Όφελος 1.000 €

Μάθετε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

Ford Focus

Το Ford Focus δεν αποτελεί, παραδοσιακά, κορυφαία επιλογή στη μικρομεσαία κατηγορία, αλλά πλέον αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο Focus όλων των εποχών. Χαρακτηρίζεται από τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό, τόσο σε επίπεδο άνεσης και συνδεσιμότητας, όσο και σε ασφάλεια και υποβοήθηση του οδηγού, με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και το νέο Ford SYNC 4 με συνδεδεμένη πλοήγηση, η έγχρωμη οθόνη αφής 13,2 ιντσών καθώς και πολλές λειτουργίες της εφαρμογής FordPass προσφέρουν πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Όλοι θα βρουν την 5θυρη hatchback έκδοση που τους ταιριάζει, είτε με τον προηγμένο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost Hybrid είτε τον εξαιρετικά οικονομικό πετρελαιοκινητήρα 1.5L EcoBlue.

Τώρα, η Ford προσφέρει το Focus με:

  • 8 χρόνια (ή 100.000 km) εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect
  • Προνομιακό επιτόκιο από 2,99% (12 - 60 μήνες, προκαταβολή από 20%)
  • Όφελος 1.972 €.
  • Εναλλακτικά, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων και μέχρι 15/4/2024 αποκτήστε ένα από τα ετοιμοπαράδοτα Ford Focus με όφελος 3.300 €.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ford Kuga

Για το Ford Kuga μιλούν οι αριθμοί. Το πολυτάλαντο SUV αναδείχθηκε το 2023 - για τρίτη συνεχόμενη φορά - κορυφαίο plug-in υβριδικό μοντέλο στην Ευρώπη. Πλέον, είναι ακόμα καλύτερο, καθώς αναβαθμίστηκε στην αρχή της χρονιάς και διαθέτει περισσότερες τεχνολογίες, αναβαθμισμένη σχεδίαση και μια σειρά βελτιωμένων ηλεκτροκίνητων εκδόσεων που υποστηρίζουν ιδανικά τις καθημερινές δραστηριότητες των αγοραστών.

Η νέα εξωτερική σχεδίαση αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ενώ το πιο απέριττο εσωτερικό διαθέτει στάνταρ οθόνη αφής 13,2 ιντσών με οριζόντια διάταξη καθώς και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 συνδεδεμένο στο cloud.

Η εξαιρετική πρακτικότητα παραμένει βασικό χαρακτηριστικό και του νέου Kuga. Τα καθίσματα της δεύτερης σειράς μπορούν να μετακινούνται σε μια διαδρομή 140 mm και να προσφέρουν πάνω από 1 μέτρο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών ή έως και 553 L στο χώρο αποσκευών, ώστε να υποστηρίζουν όλους τους συνδυασμούς επιβατών και αποσκευών.

Το αναβαθμισμένο μπορεί να γίνει δικό σας με τα εξής προνόμια:

  • 8 χρόνια (ή 100.000 χλμ) εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect
  • Προνομιακό επιτόκιο από 2,99% (12 - 60 μήνες, προκαταβολή από 20%)
  • Όφελος 2.500 €.
  • Εναλλακτικά αποκτήστε ένα από τα ετοιμοπαράδοτα Ford Kuga με όφελος 5.000 €.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Ford Mustang Mach-E

Μπορεί ένα επιβλητικό ηλεκτρικό SUV να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα (χώρους-ανέσεις-πολυτέλεια) ενός οχήματος ελεύθερου χρόνου, κορυφαία οδηγική απόλαυση και επιδόσεις, χωρίς να «πονοκεφαλιάζει» τον οδηγό του για την αυτονομία του;

Η απάντηση είναι ναι, αν μιλάμε για την Ford Mustang Mach-E. Με αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό, αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης για τις εκδόσεις με μπαταρία εκτεταμένης ενεργειακής χωρητικότητας, αυτονομία έως 600 km, πισωκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις με 1 ή 2 ηλεκτροκινητήρες και επιτάχυνση 0-100 km/h ακόμα και σε μόλις 3,8 sec! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό SUV της Ford με την αυτονομία των 600 km μπορεί να γίνει δικό σας με τα εξής προνόμια:

  • Επιτόκιο 0,9%
  • 8 χρόνια εγγύηση ή 160.000 km
  • 8 χρόνια συντήρηση ή 4 χρόνια σέρβις
  • Με τιμή από 54.003 € (συμπ/νης κρατικής επιδότησης 8.000 € και προωθητικού προγράμματος για περιορισμένο αριθμό οχημάτων).

Όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ