2017 Jeep Wrangler Rubicon «Recon Edition»: Hardcore!


Η πιο "σκληρή" έκδοση του Wrangler Rubicon.

  • 9/2/2017

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟ: JEEP

Η Αμερικανική εταιρεία πρόκειται να αντικαταστήσει το Wrangler σύντομα, παρουσιάζοντας ένα πιο σύγχρονο όχημα το οποίο βεβαίως θα έχει το ίδιο, κλασικό σχήμα αμαξώματος και θα παραμένει ικανότατο για εκτός δδρόμου κίνηση.

Ωστόσο, η Jeep προσφέρει μια περισσότερο «σκληρή» έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου την οποία προσδιορίζει με την ονομασία «Recon Edition».

Συγκριτκά με τη απλή έκδοση («Rubicon»), αυτή διαθέτει πιο ανθεκτική εμπρός ανάρτηση, καλύμματα διαφορικών από πιο στέρεο κράμα σιδήρου, το ύψος του από το έδαφος είναι αυξημένο κατά περίπου 1,5 cm.

Αισθητικά, το αμάξωμα της έκδοσης «Recon Edition» θα έχει μαύρου χρώματος γρίλια και στο καπό του θα υπάρχει η προσδιοριστική ονομασία της. Οι τροχοί θα είναι 17 in και η σχεδίασή τους θα διαφέρει, παραμένοντας όμως χαρακτηριστική του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές αφορούν στο νέο επίθεμα του ταμπλό, στον πίνακα οργάνων, στις ραφές που υπάρχουν στην ταπετσαρία των καθισμάτων και στους διακόπτες για το «κλείδωμα» του κεντρικού διαφορικού και για τη «χαλάρωση» των αντιστρεπτικών ράβδων (αποσπώμενες).