Ανανέωση για το Audi Q5


Το μεσαίο SUV αποτελεί ένα success story για την Audi. Στο Παρίσι, το Q5 ανανεώθηκε εκ βάθρων έγινε πιο σύγχρονο και πιο αεροδυναμικό, ελαφρύτερο μέχρι 90 κιλά, πιο αποδοτικό και πιο διασυνδεδεμένο.

  • 30/9/2016

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Με μήκος 4,66 m και μεταξόνιο στα 2,8 m δίνει διατίθεται σε δικίνητες εκδόσεις αλλά και με νέο σύστημα quattro με torque-on-demand και προαιρετική αερανάρτηση.

Το εσωτερικό, διακρίνεται για τα ακριβά υλικά, την καλύτερη ποιότητα συναρμογής και τη μεγαλύτερη ευρυχωρία σε ένα σαλόνι και με πολυχρηστικές λύσεις.

Ο οδηγός και οι επιβάτες επίσης έχουν στη διάθεσή τους το νέο Audi Connect, το Audi Virtual Cockpit, νέο MMI και το αναβαθμισμένο σύστημα Multimedia για τους πίσω επιβάτες.

Είναι προφανές ότι όλη η παλέτα συστημάτων ασφαλείας της Audi θα είναι παρούσα ως στάνταρ ή προαιρετική. Το νέο Q5 θα κινείται από μια πλειάδα κινητήρων TFSI και TDI με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο.

Το νέο Audi Q5 ξεκινά στην Ευρώπη με πέντε κινητήρες: τέσσερις TDI και έναν TFSI. Ο 2.0 TDI αποδίδει 150, 163 ή 190 ίππους αναλόγως έκδοσης, ενώ ο 2.0 TFSI έχει απόδοση 252 ίππους. Το δε Q5 3.0 TDI έχει ισχύ 286 ίππων με 620 Nm της ροπής.