Εκδόσεις Veloce για τις νέες Alfa Romeo Giulietta και MiTo


Δύο νέες εκδόσεις Veloce για τις νέες Giulietta και MiTo παρουσιάζει η Alfa Romeo στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

  • 2/3/2017

ΦΩΤΟ: ALFA ROMEO

Η Giulietta Veloce σε κόκκινο Alfa χρώμα χρησιμοποεί υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1750 και 240 ίππων με αυτόματο κιβώτιο TCT.

Εξωτερικά ξεχωρίζει από τα νέα σπορ κόκκινα ένθετα του προφυλακτήρα, το ισχυρό σύστημα πέδησης της Brembo με τις κόκκινες δαγκάνες, οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με διαμαντέ φινίρισμα και η διπλή απόληξη εξάτμισης. Η ίδια σπορ έμπνευση διακατέχει και το εσωτερικό που ενισχύεται από τα αγωνιστικού τύπου καθίσματα σε δέρμα και Alcantara. Επιπλέον, το μοντέλο εμπλουτίζεται με Mopar αξεσουάρ από  ανθρακονήματα, όπως πίσω αεροτομή, καπάκια καθρεφτών και ποδιές με κόκκινα Alfa ένθετα.

Με μια Veloce έκδοση εμφανίζεται και η MiTo, η οποία διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα MultiAir 1,4 λίτρων 170 ίππων και συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο TCT. Πρόκειται για την πιο σπορ έκδοση της MiTo που φέρει αρκετά πολυτελή αξεσουάρ, όπως σκούρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων και σπορ καθίσματα από ύφασμα και Alcantara.