Έρχεται το περιορισμένης παραγωγής Fiat 500 Riva


Αποκαλυπτήρια στις 4 Ιουλίου.

  • 14/6/2016

Εκεί που η αυτοκίνηση συναντά τη θάλασσα γεννιέται ένα νέο αντικείμενο πόθου και σύμβολο της ιταλικής ομορφιάς.

Το εμβληματικό Fiat 500, με αφορμή τα γενέθλιά του στις 4 Ιουλίου, παρουσιάζει σε συνεργασία με την Riva μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής με πολυτελή χειροποίητη εμφάνιση, σχεδιασμένη με την κομψότητα και την τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των πιο όμορφων σκαφών του κόσμου.

Το χρώμα “Evening Blue” που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το αμάξωμα και το καπό του 500 Riva, είναι ίδιο με εκείνο του Aquariva Super, του σύγχρονου εμβληματικού σκάφους και κληρονόμου του μυθικού Aquarama. Το κεντρικό τμήμα του ταμπλό, το οποίο διαμορφώνεται με ξύλο εξαιρετικής ποιότητας, παρέχει την αλάνθαστη κομψότητα της Riva, προσφέροντας στους επιβάτες του αυτοκινήτου τα ζεστά ξύλινα χρώματα της καμπίνας ενός σκάφους.
 
Ταυτόχρονα, διάφορες πολυτελείς επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες εξυψώνουν το "ναυτικό" πνεύμα του 500 Riva, ενώ το βαθύ μπλε, το συμβολικό χρώμα της θρυλικής ναυτιλιακής μάρκας, είναι παρόν στη σειρά ομορφιάς του κάθε αυτοκινήτου που μοιάζει με σκάφος, προσωποποιώντας αυτή τη νέα ειδική σειρά περιορισμένης έκδοσης.
 
Η δύναμη του στυλ του 500 Riva οδήγησε στη δημιουργία ενός αυτοκινήτου ανανεωμένου σε επίπεδο ποιότητας, τεχνολογίας και σχεδιασμού, ενώ παραμένει πιστό στις αξίες των δύο θρύλων που χαρακτηρίζονται από κοινού από μια διαχρονική γοητεία.
 
Το 500 Riva γίνεται ένα είδος “μικρότερου σκάφους” προσφέροντας κομψότητα και στυλ, επιδόσεις και άνεση, ενώ ταυτόχρονα μετατρέπει κάθε ταξίδι σε μια πολυτελή “κρουαζιέρα δρόμου”.