Ήρθε το νέο KIA Ceed και το δοκιμάζουμε


Νέο σε όλα το KIA Ceed συστήνεται ξανά στο ευρωπαϊκό κοινό με όπλα του την ποιότητα, τα τεχνολογικά ευρήματα και μια οδική συμπεριφορά πρωτόγνωρα ευχάριστη.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΦΩΤ.: KIA, Γ.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
  • 27/9/2018

Δείχνοντας πιο μοντέρνο από ποτέ και ανεβάζοντας πολύ τα στάνταρ σε ό,τι αφορά την αντιληπτή και πραγματική ποιότητα, το νέο Ceed έρχεται με αξιώσεις στην μικρομεσαία κατηγορία να δώσει νέα στοιχεία που ισχυροποιούν την εικόνα ενός "παγκόσμιου παίκτη".

Με νέες αναλογίες, περισσότερους χώρους αλλά και πολλά συστήματα ασφαλείας βάζει τους επιβάτες στο επίκεντρο και τον οδηγό σε μια σωστή θέση οδήγησης με πολλά εχέγγυα για σπορτίφ οδήγηση. Το σύστημα διεύθυνσης είναι σαφές και γρήγορο, το κέντρο βάρους χαμηλό, οι αναρτήσεις με γόνατα εμπρός και διπλά ψαλίδια πίσω είναι μια ακριβή λύση για άψογη συμπεριφορά και το σύνολο ολοκληρώνει ένας μεστός, ολοζώντανος τετρακύλινδρος turbo 1.400άρης βενζινοκινητήρας απόδοσης 140 ίππων.

Την εικόνα της οδηγικής πληρότητας συμπληρώνει και ενισχύει μια μεγάλη παλέτα συστημάτων ασφαλείας που καθιστούν το νέο KIA Ceed αξιόμαχο και πλήρως ανταγωνιστικό έναντι των Γερμανών -κυρίως- κατασκευαστών. Περισσότερα για το νέο Ceed μπορείτε να διαβάσετε στο Car and Driver Οκτωβρίου (τεύχος 342) που κυκλοφορεί το Σάββατο 29/9 με την εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και στη συνέχεια στα περίπτερα όλης της χώρας. Πλήρη τιμοκατάλογο μπορείτε να βρείτε εδώ.