Οργιάζει το νέο Ford Fiesta ST των 200 ίππων (video)


Το πολυαναμενόμενο, 8ο βιντεάκι της δημοφιλούς σειράς ‘Europe’s Greatest Driving Roads’ της Ford είναι ήδη στον αέρα. Στη σειρά αυτή, ο δημοσιογράφος Steve Sutcliffe οδηγεί μοντέλα της Ford Performance σε εμβληματικούς δρόμους σε όλη την Ευρώπη.

  • 8/5/2018

Η Dolce Vita του Sutcliffe συνεχίζεται στην Ιταλία αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στην Via Campocatino που οδηγεί στο ομώνυμο χειμερινό θέρετρο - ισχυρό πόλο έλξης για τους λάτρεις του χιονιού και του σκι.

Ο δρόμος εκτός χειμερινής σεζόν είναι σχεδόν έρημος, αν και απέχει μόλις 80 χλμ. από τη Ρώμη. Έτσι ο Sutcliffe έχει την τέλεια ευκαιρία για να γευθεί όλη την απόλαυση στο τιμόνι ενός νέου Ford Fiesta ST, σε μία διαδρομή γεμάτη ατελείωτες φουρκέτες και προκλήσεις μέσα από μαγευτικά φυσικά σκηνικά μέχρι την κορυφή.

Ανεβαίνοντας 1.800 και πλέον μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, ο δρόμος που οδηγεί από την πόλη Guarcino στο θέρετρο του Campocatino σφύζει από ζωή τη χειμερινή σεζόν, καθώς κατακλύζεται από λάτρεις του χιονιού και σκιέρ. Ωστόσο, όλους τους υπόλοιπους μήνες, η Via Campocatino είναι ο τέλειος, έρημος δρόμος για οδήγηση. Φτάνοντας στην κορυφή μπορείτε να απολαύσετε τη θέα του φυσικού πάρκου Monti Velino και της οροσειράς του Lazio νοτιοανατολικά. Ακόμα και η Ρώμη φαίνεται στη βορειοδυτική πλευρά.

Πρόκειται για το όγδοο βίντεο της σειράς, με τον Sutcliffe να οδηγεί μοντέλα της Ford Performance ενώ συγκέντρωσε συνολικό σκορ 53 στα 60 – η 3η καλύτερη κατάταξη στη σειρά αυτή.