ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
 • 24/4

  AeroMobil Flying: Αυτοκινητο-πλάνο!

  Όπως αποκαλύπτει το όνομά του, το AeroMobil Flying Car δεν είναι τίποτε άλλο, από ένα υβρίδιο αυτοκινήτου και αεροπλάνου, υπόσχεται… χαμηλές πτήσεις και κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ.

 • 23/4

  Στο Austin (παραδοσιακά) Marquez - στο Πρωτάθλημα Rossi!

  O Ισπανός νίκησε για πέμπτη συνεχή χρονιά τον αγώνα στο COTA, αλλά ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης ήταν ο Ιταλός σούπερ σταρ που τερμάτισε δεύτερος και οδηγεί την κούρσα στο Πρωτάθλημα μετά και...

 • 10/4/2012

  Έξυπνη Κούνια από τη Ford

  Προσομοιώνει βόλτες με αυτοκίνητο για να κοιμούνται πιο εύκολα τα μωρά

 • 18/4

  Ο νέος έρωτας του V. Rossi! [photos]

  Σας παρουσιάζουμε το νέο "αμόρε" του Doctor των MotoGP, Valentino Rossi!

FORMULA 1

Συνέντευξη του Νικόλα Τομπάζη στο Car and Driver

Σ' έναν σπάνιο χειμώνα που βρήκε τον Νικόλα Τομπάζη στην Αθήνα και όχι στο σχεδιαστήριο, ο διακεκριμένος αεροδυναμιστής της Formula 1 μίλησε στο 'Car and Driver' για την Ferrari, για το τεχνολογικό μέλλον του σπορ, και για την ελληνική πραγματικότητα.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

VIDEO

ΑΓΩΝΕΣ

MOTOGP

Στο Austin (παραδοσιακά) Marquez - στο Πρωτάθλημα Rossi!

O Ισπανός νίκησε για πέμπτη συνεχή χρονιά τον αγώνα στο COTA, αλλά ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης ήταν ο Ιταλός σούπερ σταρ που τερμάτισε δεύτερος και οδηγεί την κούρσα στο Πρωτάθλημα μετά και την εγκατάλειψη του Maverick Vinales!

GALLERY

Supercars στα χρώματα μονοθεσίων της F1 [photos]

Πως θα σας φαινόταν αν κάποια από τα κορυφαία supercars/hypercars ή concept cars κυκλοφορούσαν στα χρώματα των ομάδων που παίρνουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1;

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ