VW Passat: Μια κλάση πάνω


Ανεβαίνει κατηγορία το νέο Passat, καθώς το τεχνολογικό του υπόβαθρο και τα οδηγικά χαρακτηριστικά θέτουν νέα δεδομένα.

  • 17/12/2014

Την οδηγική αρτιότητα, αλλά και την τεχνολογική-κατασκευαστική- καινοτομία του νέου Passat, «αποκάλυψε» η VW στην Ελλάδα, στους εκπροσώπους του Τύπου. Χωρίς πολλές περιστροφές, το νέο Passat έρχεται όχι απλώς βελτιωμένο, αλλά με έναν εντελώς νέο χαρακτήρα που το εντάσσει μέσα στο πλαίσιο των premium οικογενειακών.

Υπερσύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, εξαιρετική γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ανταγωνιστικά πακέτα εξοπλισμού και τιμών και φυσικά χώροι και ανέσεις που θα μπορούσαν να συγκριθούν με το πάλαι ποτέ… Phaeton! Τόσο πολύ έχει ανοίξει η ψαλίδα...

Οδηγήσαμε την έκδοση 1.4 TSI ΑCT από την οποία μείναμε κάτι περισσότερο από ικανοποιημένοι σε επίπεδο απόδοσης, επιδόσεων και οικονομίας, πολύ περισσότερο δε από τα οδικά χαρακτηριστικά, αλλά και την ποιότητα κύλισης και αυτό εν πολλοίς οφείλεται στο νέο πλαίσιο-γρανίτη...

Κατά τα λοιπά, ποιότητα και συναρμογή που εντυπωσιάζει, εργονομία και ένα περιβάλλον στο εσωτερικό κάτι περισσότερο από πολιτισμένο! Όσο για τον εξοπλισμό είναι ήδη διαθέσιμο σε τρία εξοπλιστικά πακέτα: Τα Trendline, Comfortline και Highline.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 20.440 ευρώ με απόσυρση για την βενζινοκίνητη έκδοση Trendline 1.4TSI 125ps και τα 23.170 ευρώ για την πετρελαιοκίνητη έκδοση Trendline 1.6 TDI.

Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση και τις τιμές του νέου Volkswagen Passat.

Την πλήρη δοκιμή για το νέο Passat θα βρείτε στο τεύχος Ιανουαρίου του Car an Driver, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος του Σαββάτου στις 3/1/2015.