ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017

Νέα Mercedes-Benz E-Class Convertible [video+photos] [ 6/3 ]

Loading the player ...

Πολυτέλεια, τετρακίνηση και extra διαστάσεις για το νέο ανοιχτό μέλος της οικογένειας της γερμανικής μάρκας.

KEIMENΟ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑ, ΦΩΤΟ: MERCEDES-BENZ

Ντεμπούτο στo Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για το πέμπτο και τελευταίο μέλος της οικογένειας της νέας Mercedes-Benz E-class.

Η ανοιχτή έκδοση έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τη σεντάν έκδοση, όπως το στάνταρ ενεργό σύστημα πέδησης, καθώς και με άλλες εκδόσεις της γερμανικής μάρκας όπως για παράδειγμα το σύστημα κυκλοφορίας ζεστού αέρα γύρω από την καμπίνα όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι χαμηλή.

Οι λάτρεις των ανοιχτών εκδόσεων επιθυμούν να οδηγούν όλο και πιο συχνά το αυτοκίνητό τους με την οροφή ανοιχτή. Γι’ αυτό μπορούν να επιλέξουν προαιρετικά τον “Aircap” ανεμοθραύστη καθώς και το “Airscarf” σύστημα θέρμανσης του λαιμού. Επιπλέον, για πρώτη φορά στην ανοιχτή E-Class προσφέρεται το 4MATIC σύστημα μόνιμης τετρακίνησης.  

Η μαλακή οροφή μπορεί να ανοίξει πλήρως ή να κλείσει μέσα σε είκοσι δευτερόλεπτα με ταχύτητες έως 50 χιλιόμετρα την ώρα.

%PHOTOGALLERY1%

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το νέο Convertible έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις, κερδίζοντας 123 χιλιοστά σε μήκος, το σύνολο σχεδόν των οποίων προέρχεται από ένα εκτεταμένο μεταξόνιο, προσφέροντας στους επιβάτες στο πίσω μέρος 102 χιλιοστά περισσότερο χώρο για τα πόδια. Για να αντισταθμιστεί η μειωμένη ακαμψία του αμαξώματος, που προέρχεται από μια χαμένη κολόνα Β και τη μεταλλική οροφή, οι μηχανικοί έκαναν το εμπρόσθιο άκρο και το πάτωμα εξαιρετικά δύσκαμπτα.

Στις αντιπροσωπείες της Ευρώπης θα βρίσκεται λίγο πριν το καλοκαίρι.

 

Video - 2018 Mercedes-Benz E-Class Convertible

%VIDEO1%