ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
ΡΑΛΙ ΣΟΥΗΔΙΑΣ 2017

Θρίαμβος Latvala στη Σουηδία! [video] 12/2/2017

  • img
  • img
  • img

ΦΩΤΟ: TOYOTA GAZOO, VIDEO: Red Bull Media House / Sportsman Group

Τα πάνω κάτω στο Ράλι Σουηδίας έφερε η έξοδος του Thierry Neuville στην υπερειδική και τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα, όταν από οδηγικό λάθος έχασε τον τροχό του Hyundai i20 Coupe WRC (σπασμένο ψαλίδι) και ενώ είχε χτίσει μια διαφορά ασφαλείας πάνω από 40 sec από τους αντιπάλους του κατέχοντας εκείνη τη στιγμή την πρώτη θέση και όντας αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη. Κάτι ανάλογο του είχε συμβεί και στον πρώτο αγώνα στο Μόντε Κάρλο!

Έτσι το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε σε τρεις βασικούς διεκδικητές για την πρώτη θέση, Jari-Matti Latvala (Toyota), Ott Tanak (Ford) και Sebastien Ogier (Ford), που ήταν και η τελική κατάταξη για τις τρεις πρώτες θέσεις του αγώνα.

Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Toyota έπειτα από 18 χρόνια απραξίας. Ήταν στο μακρυνό 1999 όταν ο Didier Auriol έφερε την Corolla WRC στην πρώτη θέση της κατάταξης του ράλι Κίνας.

< >

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 16/1

    Τα συμπεράσματα του 3ου Εκπαιδευτικού forum για την Οδική Ασφάλεια

    Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 3ο Εκπαιδευτικό forum για την Οδική Ασφάλεια το οποίο διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και η Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του Ε.Μ.Π. στις 7 και 8 Ιανουαρίου στο Athens Hilton Hotel, με τίτλο "Διεπιστημονικό...