Ogier και Evans στην M-SPORT το 2018


Η M-Sport ανακοίνωσε ότι οι Sébastien Ogier και Elfyn Evans, μαζί με τους συνοδηγούς τους Julien Ingrassia και Daniel Barritt, θα τρέξουν με τα χρώματα της ομάδας από την Cumbria της βορειοδυτικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι FIA WRC.

  • 29/11/2017

Έχοντας στις τάξεις της τον πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ράλι σήμερα, η M-Sport θα υπερασπιστεί τους τίτλους της τη νέα χρονιά. Δεδομένου ότι και τα δύο πληρώματα έχουν πλέον μεγάλη εμπειρία στο τιμόνι του Ford Fiesta WRC, η εξέλιξη του αυτοκινήτου θα συνεχιστεί με ταχείς ρυθμούς.

Οι διαπραγματεύσεις της ομάδας με τα δύο πληρώματα ξεκίνησαν αρκετούς μήνες πριν. Κατά τη διάρκεια γιορτής που διοργανώθηκε στο Dovernby Hall, ο ίδιος ο Ogier πήρε την πρωτοβουλία να υπογράψει το συμβόλαιο μαζί με τον Evans μπροστά στους 240 περίπου εργαζόμενους της M-Sport.

Με τον Ogier και τον Evans στις τάξεις της, η ομάδα έχει μεγάλες πιθανότητες να επαναλάβει τη φετινή επιτυχία της. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινωθεί το πλήρωμα του τρίτου Ford Fiesta WRC που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με τα χρώματα της M-Sport.