Το μουσείο της Ferrari στο Maranello γίνεται Airbnb και μπορείς να διανυκτερεύσεις (photos)


Δύο τυχεροί θα κοιμηθούν ανάμεσα στα εμβληματικά μονοθέσια της Ferrari, θα κάνουν έναν γρήγορο γύρο με τον Marc Gene και θα δειπνήσουν στο αγαπημένο εστιατόριο του Enzo Ferrari.

  • ΦΩΤΟ: AIRBNB
  • 4/5/2024

Η Airbnb εγκαινίασε μια νέα σειρά κατοικιών προς ενοικίαση, η οποία περιλαμβάνει εμβληματικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο όπως για παράδειγμα το σπίτι του Prince στη Μινεάπολη των ΗΠΑ κι η X-Mansion από τους X-Men της Marvel στη Νέα Υόρκη. Μέρος αυτής της σειράς είναι και το μουσείο της Ferrari στο Maranello της Ιταλίας.

Όχι μόνο μπορεί κανείς να επισκεφτεί το μουσείο, αλλά έχει τη δυνατότητα να διανυκτερεύσει εκεί, σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους χώρους του, τη Sala delle Vittorie, όπου φυλάσσεται μεγάλο μέρος της ιστορίας της εμβληματικής ομάδας της Formula 1.

Οι Ιταλοί έχουν τοποθετήσει ένα μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι στη μέση του χώρου, το οποίο περιβάλλεται από μερικά από τα πιο θρυλικά τους μονοθέσια, όπως και 110 ξεχωριστά τρόπαια. Το ύφασμα που έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του κρεβατιού είναι το ίδιο, κόκκινο δέρμα που βρίσκει κανείς στην καμπίνα των περισσότερων μοντέλων της εταιρείας.

Ωστόσο, οι δραστηριότητες με τη Ferrari δε σταματούν εκεί. Οι δύο φιλοξενούμενοι θα ξεναγηθούν στο μουσείο από τον Marc Gene, πρώην οδηγό της Formula 1, συνεχίζοντας με έναν γύρο μαζί του στην πίστα δοκιμών της Ferrari στο Fiorano, μέσα στην καμπίνα της 296 GTB.

Εκτός αυτού, στο πακέτο περιλαμβάνονται δύο VIP εισιτήρια για το GP Εμίλια Ρομάνια στην πίστα της Ίμολα, όπως και πρόσβαση στο paddock. Στην εμπειρία περιλαμβάνεται επίσης ένα γεύμα στο εμβληματικό εστιατόριο Cavallino, όπου απολάμβανε το φαγητό του πολύ συχνά ο ιδρυτής της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Enzo Ferrari.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Airbnb, οι τυχεροί που θα απολαύσουν το πακέτο δραστηριοτήτων στο μουσείο της Ferrari στο Maranello θα επιλεγούν με κλήρωση. Οι αιτήσεις θα ανοίξουν τη Δευτέρα, 6 Μαΐου κι η υποβολή είναι δωρεάν, όμως είναι προαπαιτούμενο να έχει κάνει κανείς λήψη της εφαρμογής της Airbnb και να έχει ενεργό λογαριασμό. Η προθεσμία των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη, 8 Μαΐου στις 9:59 ώρα Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το livery της Ferrari για το GP Μαϊάμι (photos)

F1: Αυτός είναι ο νέος χορηγός ονομασίας της Ferrari

Τα EV της Ferrari δε θα είναι ήσυχα – «Συναίσθημα» υπόσχεται ο Vigna