Abarth: Νέες εκδόσεις και προσφορές


Έκπτωση 1.800 ευρώ για το Abarth Punto Supersport των 180 ίππων, ενώ για το Abarth 500 προσφέρονται δύο νέες εναλλακτικές λύσεις επιπλέον της υπάρχουσας έκπτωσης των 1000 ευρώ για το Abarth 500/595.

  • 25/6/2013
Δυναμικά συνεχίζει την πορεία της στην ελληνική αγορά η Abarth, στην γκάμα της οποίας έχουν πλέον προστεθεί και τα Abarth 595 και 595C που παρουσιάστηκαν το περασμένο φθινόπωρο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
 
Πρόκειται για το 595 "Turismo" και το 595 "Competizione", δυο αυθεντικά Abarth με στάνταρ διάφορες βελτιώσεις σε σχέση με τη «βασική» έκδοση Abarth 500. Στο 595 Turismo η βελτίωση αφορά τον κινητήρα, τη γεωμετρία και το σύστημα πέδησης, ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν λεπτομέρειες τόσο στο υψηλού επιπέδου εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος, για αυτούς που επιθυμούν αποκλειστική κομψότητα, λεπτότητα και ραφινάρισμα, άνεση και σπορτίφ αίσθηση προσανατολισμένη στον κόσμο του "Gran Turismo". Στο Abarth 595 Competizione, η βελτίωση είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των αγώνων και αφορά επίσης στο σύστημα εξάτμισης, με την εξάτμιση "Record Monza" να είναι στάνταρ, και τα  σπορ καθίσματα "Abarth Corse by Sabelt" για αυτούς που αγαπούν τους αγώνες. Και στις δύο περιπτώσεις ο κινητήρας είναι ο 1.4 Turbo T-Jet, η ισχύς του οποίου έχει αυξηθεί στους 160 ίππους χάρη στο κιτ βελτίωσης. Η τελική τους ταχύτητα είναι 211 χλμ./ώρα ενώ η επιτάχυνση από 0 ως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα. Οι φίλοι της μάρκας που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της, μπορούν να τις βρουν στην ιστοσελίδα www.abarth-racing.gr.
 
Επειδή η Abarth δεν είναι μια ακόμα μάρκα αυτοκινήτου, αλλά ένας τρόπος αντίληψης της σπορ αυτοκίνησης που δεν στοχεύει απλώς σε πελάτες, αλλά σε οπαδούς και φίλους, τους προσφέρει τη δυνατότητα για ένα ακόμα πιο δυνατό «δέσιμο» με τη μάρκα, μέσω αυθεντικών προϊόντων. Ήδη είναι έτοιμη η νέα γκάμα ρουχισμού της Abarth, με νέα σχέδια και χρώματα για φούτερ και μπλούζες, που θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Abarth.
 
Η Abarth, όμως, προσεγγίζει τους φίλους της και με προσφορές που κάνουν ακόμα πιο προσιτά τα αυτοκίνητά της. Οι νέες προωθητικές ενέργειές της για το μήνα Ιούνιο περιλαμβάνουν έκπτωση 1.800 για το Abarth Punto Supersport των 180 ίππων, ενώ για το Abarth 500 προσφέρονται δύο νέες εναλλακτικές λύσεις επιπλέον της υπάρχουσας έκπτωσης των 1000 ευρώ για το Abarth 500/595. Η πρώτη αφορά την αγορά του 500C στην τιμή του 500, με όφελος 1900 ευρώ, και η δεύτερη την προσφορά δωρεάν του αυτόματου κιβωτίου "Competizione" αντί για το στάνταρ χειροκίνητο, με όφελος για τον πελάτη 1.400 ευρώ.
 
Για όλα τα μοντέλα της  Abarth προσφέρεται χρηματοδότηση μέσω FGA Bank, με 5,25% ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6%), προκαταβολή από 0% και διάρκεια έως 72 μήνες.