Έτοιμο για δράση το νέο Ford Fiesta WRC


Η M-Sport παρουσίασε επίσημα το αναβαθμισμένο Ford Fiesta WRC με το οποίο πέρυσι κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

  • 12/1/2018

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά στις 25-28 Ιανουαρίου από το Monte-Carlo και η M-Sport έδωσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του αγωνιστικού Fiesta. Οι βασικοί οδηγοί της ομάδας θα είναι ο περσινός πρωταθλητής Sebastien Ogier με τον Elfyn Evans να τον πλαισιώνει. Κινητήρας του αυτοκινήτου είναι ο 1.6 Ecoboost με ισχύ 380 PS και 450 Nm ροπής με την ισχύ να περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων.

«Η 20χρονη πορεία της Ford με την Μ-Sport έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα ράλι. Κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι και που έχει καθιερώσει το Fiesta ανάμεσα στα καλύτερα αγωνιστικά του κόσμου», είπε ο Mark Rushbrook, διευθυντής της Ford Motorsport. «Απολαμβάνουμε την φανταστική μας συνεργασία με την Ford και είναι υπέροχο να την βλέπουμε να διευρύνεται για να υπερασπιστούμε την περσινό τίτλο» δήλωσε με την σειρά του ο Malcolm Wilson, ο διευθυντής της M-Sport.