Ο Ιππόδρομος υποδέχεται το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις


Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥ ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.

  • 31/5/2018

Στο πλαίσιο της Υπερειδικής, μερικές από τις παράλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά είναι τα παιχνίδια με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα κλίμακας 1:10 σε μικρογραφία της πραγματικής πίστας, τα μεγάλα φουσκωτά και πολλές άλλες εκπλήξεις, ενώ για όλη την οικογένεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργεί έκθεση αγωνιστικών και Ιστορικών αυτοκινήτων.

Θυμίζουμε ότι στην Υπερειδική Διαδρομή τα πληρώματα θα αγωνίζονται κατά μέτωπο ανά ζεύγη, με παράλληλη αφετηρία, και θα τερματίζουν στο σημείο εκκίνησής τους έχοντας καλύψει το πλήρες μήκος των 2,6 χιλιομέτρων της διαδρομής.

Η Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 θα ξεκινήσει στις 15:26 το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2018 - αμέσως μετά την πανηγυρική εκκίνηση των αυτοκινήτων υπό τη σκιά του Παρθενώνα.

Ο Ιππόδρομος Μαρκόπουλου διαθέτει 4.000 δωρεάν θέσεις παρκινγκ για το κοινό. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται διαδικτυακά στην τιμή των 10 Ευρώ μέσω του ticketmaster.gr, και η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά 12 ετών και ΑΜΕΑ. Εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του Ιπποδρόμου, στην τιμή των 14 Ευρώ, από τις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου.