Χ. Παρασκευόπουλος & WOLF-RACING MOTUL TEAM στην κορυφή!


Νικητής της κορυφαίας κατηγορίας Formula Extreme στα Μέγαρα.

  • 5/7/2016

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (25-26/6) πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην πίστα των Μεγάρων. Η ομάδα WOLF-RACING MOTUL TEAM είχε και πάλι μια δυναμική παρουσία εντός και εκτός πίστας, χαρίζοντας όμορφο θέαμα στους θεατές!

Ο Χάρης Παρασκευόπουλος, μετά από καλή εκκίνηση από την 2η θέση, κατάφερε στους επόμενους γύρους να βρεθεί μπροστά και διατήρησε την πρωτοπορία μέχρι το τέλος του αγώνα της Formula Extreme.

Το τελικό αποτέλεσμα και η πρώτη θέση ήταν η επισφράγιση μιας πολύ καλής προετοιμασίας και αποτελεσματικής στρατηγικής.

«Έχουμε πλέον βάλει τις βάσεις στην ομάδα μας και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο αγώνας κύλησε πολύ ομαλά και δεν είχα καμία απειλή. Κατάφερα να κάνω μια μεγάλη διαφορά και απλά προσπάθησα να τη διατηρήσω κλείνοντας τον αγώνα με ασφάλεια. Οι χρόνοι δεν είναι οι ταχύτεροι που έχω κάνει σε αυτή τη πίστα, αλλά δεν υπήρχε και λόγος να διακινδυνεύσω για κάτι παραπάνω», δήλωσε ο χάρης Παρασκευόπουλος. 

Από την πλευρά του ο Team Manager-μηχανικος Γιώργος Παρασκευάς είπε: «Ανεβήκαμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και αυτό από μόνο του "μιλάει" για την πολύ δουλεία που έχει γίνει στην ομάδα μας. Οι άνθρωποι μου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να στηρίξουν τους οδηγούς μας σε ότι χρειάζονται, ώστε να έρθουν οι επιτυχίες. Ο αγώνας ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από μια εξαιρετική στρατηγική που ακολουθήσαμε. Έχουμε όλη την τεχνολογία στα πόδια μας και πραγματικά δεν μας λείπει τίποτα στο να φέρνουμε επιδόσεις και κορυφαίες στιγμές στους Ελληνικούς αγώνες. Οι χορηγοί μας και κυρίως οι "τεχνικοί" συνεργάτες είναι μέρος αυτών των τεχνολογιών και τους ευχαριστώ πολύ για την στήριξη τους σε αυτή μας την προσπάθεια. Ο "βενιαμίν" μας, Γιάννης Σκουλάτος, επίσης μας έδωσε μεγάλη χαρά με το "ξύπνημα" του και πλέον θεωρούμε ότι η ώρα της διάκρισης είναι κοντά!».