Το Ford Ranger κέρδισε τον τίτλο Διεθνές Pick-up της Χρονιάς 2020


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΤΟ ΝΕΟ FORD RANGER ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ PICK-UP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020.

  • 29/11/2019

Για την πέμπτη διεξαγωγή του διετούς διεθνούς βραβείου για φορτηγά pick-up ενός τόνου, το Ford Ranger είχε συνυποψήφια για τον τίτλο τα νέα Mitsubishi L200, Nissan Navara, Renault Alaskan και Toyota Hilux.

Επελέγη από 18 μέλη της κριτικής επιτροπής της Διεθνούς Βαν της Χρονιάς, κερδίζοντας στο...φώτο φίνις με μόλις έξι πόντους να χωρίζουν τους δύο κορυφαίους υποψηφίους στο τελικό αποτέλεσμα. Το Ford Ranger σημείωσε 78 βαθμούς ενώ 72 συγκέντρωσε το Mitsubishi L200, και το Toyota Hilux κατετάγη τρίτο.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής επέλεξαν το Ranger καθώς είναι το καλύτερο σφαιρικά Pick-up, με νέο καθαρότερο και πιο αποδοτικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, μαζί με μια πλειάδα συστημάτων ασφαλείας, ενώ κυριαρχεί και στις πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά με μερίδιο σχεδόν 30%. Τα αυτοκίνητα βαθμολογήθηκαν με βάση την απόδοση του κινητήρα, τον όγκο και την ικανότητα του φορτίου, την άνεση και την ασφάλεια οδηγού και επιβατών, καθώς και το χαμηλό συνολικό κόστος λειτουργίας.