Όροι Συμμετοχής


  • 8/11/2019

1. Η εταιρία «Μ2Κ Ε.E.» (εφεξής «Διοργανώτρια») που εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό CARANDDRIVER, διοργανώνει το διαγωνισμό «ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ NEWSLETTER ΤΟΥ CARANDDRIVER» με έπαθλο ρολόγια Ferrari, 10% έκπτωση στο Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣκαι 5 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiereτης ταινίας «Κόντρα σε όλα» σύμφωνα με όσα ορίζονται στους παρόντες όρους. Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής του κάθε ενδιαφερομένου στο Διαγωνισμό και της ανάδειξης νικητή στο πλαίσιο του διαγωνισμού. 

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και έχει ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στους παρόντες όρους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στη διοργανώτρια εταιρία, «Μ2Κ Ε.E.» καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείςα’ και β’ βαθμού αυτών. 

3. Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής στο ηλεκτρονικό Newsletter του CARANDDRIVER στο περίπτερο του περιοδικού στον χώρο της έκθεσης «Αυτοκίνηση-Anytime 2019» από 9 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 μέχρι 17 Νοεμβρίου και ώρα 21:00, κατόπιν προηγούμενης αποδοχής από αυτούς των όρων εγγραφής. 

5. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που συμπληρωθεί εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού και συνοδεύονται κατά την καταχώρησή τους από όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μίας συμμετοχής.

6. Προϋπόθεση για την παραλαβή των επάθλων, είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του νικητή ή άλλου ισότιμου δημοσίου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία του νικητή (π.χ. διαβατήριο). 

8. Τα ονόματα των νικητών, θα αναρτηθούν από την διοργανώτρια εταιρείαστο δικτυακό τόπο του περιοδικού. Σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα αποστολής και ο κίνδυνος βαρύνουν το νικητή. 

9. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στην διοργανώτρια εταιρία για την προβολή του ονόματος του νικητή μέσω έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου. Έτσι, η διοργανώτρια εταιρείαδικαιούται να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή καθενός στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση. 

10. Οι νικητές θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης ενώπιον τριμελούς επιτροπής, μεταξύ όλων όσων συμπλήρωσαν το δελτίο συμμετοχής σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους παρόντες όρους. Η κλήρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας (Βριλήσσια Πεντέλης 7Α), την 19.11.2019 και ώρα 12:00 με εξαίρεση την κλήρωση των 5 διπλών προσκλήσεων που θα λάβουν χώρα στον ως άνω τόπο στις 13/11 και ώρα 10:00 πμ.

11. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονταικαι δεν ανταλλάσσεται με άλλη υπηρεσία ή προϊόν. Διευκρινίζεται πως όλοι οι προβλεπόμενοι -από την εκάστοτε φορολογική νομοθεσία- φόροι αλλά και κάθε έξοδο και μετακίνηση – μεταφορά που απαιτείται για την παραλαβή και χρήση των δώρων βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον νικητή. 

12. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον διαγωνισμό καθώς και να αλλάζει τα δώρα του διαγωνισμού ή/και τις ημερομηνίες για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, μετά από σχετική δημοσίευση στο περιοδικό. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η διοργανώτρια εταιρεία δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη λόγω των ανωτέρων τροποποιήσεων.

13. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. 

14. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι ο διαγωνισμός ενδέχεται να επηρεαστεί ή διακοπεί προσωρινά λόγω τεχνικών προβλημάτων. 

15. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων συλλέγονται από την Διοργανώτρια και αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό που περιγράφεται αναλυτικά στους παρόντες όρους. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση και χρήση των στοιχείων τους κατά τα ως άνω. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο.

16. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτριαμε βάση τον General Data Protection Regulation (2016/679) (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων). Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

17. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη γνώσητων παρόντων όρων και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

18. Το κείμενο των όρων θα βρίσκεται αναρτημένο στο δικτυακό τόπο caranddriver.gr, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του. 

19. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.