2014: Χρονιά επιτυχιών για τον Γιώργο Φράγκο και το VW Amarok


Το Volkswagen Amarok, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ήταν ο υποστηρικτής του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου, μιας χρονιάς γεμάτη συγκινήσεις και σημαντικές επιτυχίες.

  • 22/11/2014

Το Volkswagen Amarok, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ήταν ο υποστηρικτής του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου, μιας χρονιάς γεμάτη συγκινήσεις και σημαντικές επιτυχίες.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Φράγκος, στην Ολυμπιακή κατηγορία RSX Ανδρών του Windsurf κατέλαβε ανά αγώνα τις παρακάτω θέσεις:

4ος στον διεθνή αγώνα Athens eurolymp week 19 -23  Μαρτίου 2014.

2ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  ανδρών 22-24 Αυγούστου 2014.

1ος στον αγώνα long distance 1-2 Νοεμβρίου 2014.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Φράγκος είναι Μέλος της Εθνικής ομάδας Ολυμπιακής κατηγορίας ιστιοσανίδας ανδρών για τα έτη 2014 – 2015. Στην SUP Race Ανδρών 14", ο πρωταθλητής κέρδισε όλους τους αγώνες της χρονιάς:

1ος στο Kea Island SUP Race.

1ος στο 1st stop Hellenic sup cup στη Λούτσα.

1os στο 2nd stop του πρωταθλήματος στο Oλυμπιακό κωπηλατοδρόμιο.

1ος στον αγώνα battle of the Padlle nissakia.

1os  στο 3rd stop του πρωταθλήματος στην Άνδρο.

1ος στο battle of the Padlle alimos.

1ος στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και διεθνή αγώνα στον Ισθμό της Κορίνθου στις 19 Οκτωβρίου 2014, με ρεκόρ συμμετοχών τα 147 άτομα και πολλές ξένες συμμετοχές που κωπηλάτησαν στο επιβλητικό περιβάλλον της διώρυγας.

Το Amarok είναι η απάντηση της Volkswagen στα pickup αφού έχει αποδείξει τις δυνατότητες του σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες και είναι φτιαγμένο να αντέχει και να προσαρμόζεται ανάλογα στις ανάγκες του οδηγού και των επιβατών του.