2019 AUDI R8: Σε τροχιά αναβάθμισης


Την πρόθεσή της να επικαιροποιήσει τις σχεδιαστικές και τεχνικές προδιαγραφές του R8 μάς υπενθυμίζει η Audi δίνοντας στο φως της δημοσιότητας μία ακόμα αινιγματική φωτογραφία.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 23/10/2018

Μπορεί το R8 να μην αποτελεί το πλέον εμπορικό μοντέλο για την Audi, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι εξαιρείται από τη διαδικασία της διαρκούς βελτίωσης και εξέλιξης.

Έτσι, λοιπόν, η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να προχωρήσει στην αναβάθμιση των σχεδιαστικών και τεχνικών προδιαγραφών του με σκοπό να ενισχύσει τη θέση του απέναντι στις εξίσου ικανές προτάσεις του ανταγωνισμού.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς παρατηρώντας το καταξιωμένο sportscar να συμμετέχει σε δοκιμές εξέλιξης με καμουφλαρισμένα τα κρίσιμα τμήματα του αμαξώματός του ή ακόμα καλύτερα εστιάζοντας στις αινιγματικές φωτογραφίες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η ίδια η Audi, αποκαλύπτοντας στοιχεία του σχεδιασμού του.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν οι μεγαλύτερες σε μέγεθος εισαγωγές αέρα και οι ανασχεδιασμένοι προβολείς οι οποίοι χαρίζουν, τόσο στις coupe όσο και στις spider εκδόσεις του αυτοκινήτου, ένα πιο επιθετικό “βλέμμα”.

Άγνωστο παρόλα αυτά παραμένει αν το αναβαθμισμένο R8 θα αποκτήσει κάποια νέα-ισχυρότερη έκδοση, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα της Lamborghini Huracan Perfomante και τους 620 ίππους του V10 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων.