2022 Suzuki S-Cross: Με αυτή την τιμή θα λανσαριστεί στην ελληνική αγορά - Πότε έρχεται (UPD)


Το νέο SUV της Suzuki αποκαλύφθηκε επίσημα την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει στην ελληνική αγορά να είναι αναμενόμενα έντονο. Δείτε πότε θα μπει στις εκθέσεις και ποιά θα είναι η τιμή εκκίνησης.

  • 23/11/2021

Ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο εμπορικά SUV στη γκάμα της Suzuki, το S-Cross, ανανεώνεται εκ βάθρων και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Νοεμβρίου. Αν και οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και τα social media αποκαλύπτουν εν μέρει την εμφάνισή του, εμείς έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για την ημερομηνία της άφιξης του στην Ελλάδα και την τιμή εκκίνησης που είναι άκρως ανταγωνιστική.

Εμφανισιακά, το νέο S-Cross θα έρθει με νέο, δυναμικό σχεδιασμό, ενώ αναμένεται να έχει αναβαθμισμένη ποιότητα υλικών και κατασκευής στο εσωτερικό. Αναμενόμενο είναι επίσης να διαθέτει πολλά νέα συστήματα συνδεσιμότητας, με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών με εύκολα μενού και τα γνωστά προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support, που εξοπλίζουν εδώ και λίγα χρόνια όλη τη γκάμα της φίρμας, για βελτιωμένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Στα μηχανικά μέρη το νέο οικογενειακό SUV της Suzuki αναμενόμενα θα συνδυάζεται με υβριδική τεχνολογία 48V και τον 1.400άρη τούρμπο κινητήρα των 129 ίππων που εξοπλίζει και το Vitara. Η κίνηση μεταδίδεται στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς με το σύστημα τετρακίνησης AllGrip Select, ενώ εκτός απροόπτου θα διατίθεται τόσο με 6αρι μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων επίσης 6 σχέσεων που έχουμε δει σε υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας της Suzuki.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το νέο Suzuki S-Cross αναμένεται στις εκθέσεις της εισαγωγικής εταιρείας το χρονικό διάστημα 10 έως 15 Δεκεμβρίου με τιμή πώλησης που θα ξεκινά λίγο πιο κάτω από τα 21.000 ευρώ για τη βασική έκδοση με τον 1.4 Turbo 48V των 129 ίππων και καλό επίπεδο εξοπλισμού.

Δείτε αναλυτικά την τιμή εκκίνησης και τον εξοπλισμό του νέου Suzuki S-Cross στη χώρα μας.