5 κατάλληλα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Εάν είσαστε γυναίκα και δεν ξέρετε τι να πάρετε στο φίλο σας, το συγκεκριμένο άρθρο είναι για εσάς! Εάν τώρα είσαστε άνδρας και δεν θέλετε να λάβετε κάτι σε... αρκουδάκι, κοινοποιήστε της το σχετικό σύνδεσμο.

  • 14/2/2023

Ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου και οι ερωτευμένοι έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν. Λόγια αγάπης, δώρα εκδρομές και τραπέζια έχουν σήμερα την τιμητική τους.

Για τις γυναίκες, μία ανθοδέσμη αποτελεί ένα κλασικό δώρο με το οποίο δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Εναλλακτικά, εάν γνωρίζετε εκ των προτέρων κάτι που θέλει -και είναι εντός budget- το πρόβλημα λύθηκε.

Για τους άντρες πάλι; Εάν δεν θέλετε να καταλήξετε με κάποιον… αρκούδο ή στην καλύτερη με ένα μπρελόκ, ορίστε μερικές καλές ιδέες που θα σας φτιάξουν τη μέρα.

Ένα αυτοκίνητο Lego

Δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικά, είναι όμως απόλυτα εντυπωσιακά. Εάν, δε, η φίλη σας είναι από αυτές που πιστεύουν ότι οι άνδρες παραμένουν για πάντα παιδιά, τότε έχει μία εξαιρετική ευκαιρία να αποδείξει τον ισχυρισμό της, αγοράζοντάς σας ένα μοντέλο Lamborghini, Land Rover ή, ό,τι άλλο, υπό κλίμακα. Δείτε μια σειρά από επιλογές πατώντας εδώ.

Dash cam

Παραδεχτείτε το, δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει δει έστω και μία φορά στη ζωή του βίντεο με ατυχήματα, συνήθως σε κάποιο ξεχασμένο δρόμο της Ρωσίας. Μία κάμερα που καταγράφει την πορεία του αυτοκινήτου έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον και, υπό συνθήκες, μπορεί να αποβεί και σωτήρια.

Επίσκεψη σε μουσείο αυτοκινήτου

Για αυτό το δώρο κανένας δεν θα παραπονεθεί. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να ξενιτευτείτε για να βιώσετε το μεγαλείο ενός καλού μουσείου αυτοκινήτων. Με λίγο ψάξιμο θα δείτε πως και στο κέντρο της Αθήνας μπορείτε να βρείτε μία δυνατή δόση αυτοκινητικής ιστορίας, που να αξίζει τον κόπο.

Ταινίες με θέμα το αυτοκίνητο

Σκεφτείτε αν σήμερα το βράδυ, αντί να σας παρασύρει να δείτε το Lalaland ή το ημερολόγιο, δεχτεί να δει μαζί σας το Rush ή το LeMans! Πέραν του ότι θα βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής σας, θα περάσετε και μία πραγματικά αξέχαστη νύχτα. Ένα DVD ή Blue Ray, για τους παραδοσιακούς, δεν κοστίζει πολλά. Εναλλακτικά, ένα στικάκι USB με φορτωμένες μερικές επιλεγμένες ταινίες, θα κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά.

Ρολόι από τον χώρο του αυτοκινήτου

Εδώ πάμε σε κάτι πιο ακριβό. Που αναλόγως όμως θα επηρεάσει και την ψυχολογία αυτού που λαμβάνει το δώρο. Πρακτικά μπορείτε να βρείτε λογικές προτάσεις στο ίντερνετ και σε μπουτίκ εταιριών όπως για παράδειγμα η Porsche. Εάν ωστόσο αποφασίσετε να παίξετε... μεγάλη μπάλα, τότε θα συνιστούσαμε κάτι σε Rolex Cosmograph Daytona, Tag Heyer Monaco ή Chopard Mille Miglia.