Άδοξο τέλος για ένα Nissan GT-R με ένα σπάνιο bodykit (Video)


Ένα Nissan GT-R με ένα σπάνιο bodykit είχε ένα άσχημο τέλος όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο ενώ αποχωρούσε από μια έκθεση αυτοκινήτου.

  • 13/4/2022

Το περιστατικό συνέβη μετά την έκθεση αυτοκινήτου C3 του Central Connecticut State University, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου. Σύμφωνα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως στο Youtube και στο Reddit, το ιαπωνικό supercar ήταν ο νικητής στην κατηγορία «Best in Show», αλλά ο οδηγός εν τέλει «έχασε» αμέσως με το που έφυγε από το σόου.

Όπως θα δείτε στο video ο οδηγός πατάει απότομα το γκάζι καθώς φεύγει από την παράσταση, ανυπόμονος να επιδείξει ένα κομψό powerslide για το πλήθος. Δυστυχώς, όλα πάνε στραβά καθώς τα κρύα ελαστικά στέλνουν το τετρακίνητο GT-R πάνω σε ένα δέντρο.

Το GT-R διέθετε ένα σπάνιο και ακριβό «Kamizake-R Ver.2 Super Sonic» bodykit από τη Varis, το οποίο σύμφωνα με την ιστοσελίδα αξίζει 19.100 ευρώ!.

Ευτυχώς, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε καθώς οι αερόσακοι άνοιξαν στην ώρα, αλλά η διάθεσή του μετά από το ατύχημα ήταν... χάλια.

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι θα επισκευάσει το αυτοκίνητο και πιθανότατα θα το πουλήσει. Ίσως υπάρχει το bodykit αυτό να σωθεί και να τοποθετηθεί σε άλλο αυτοκίνητο, αλλά το ίδιο το GT-R είναι πιθανώς μια «χαμένη υπόθεση».