Αγνώριστη επιστρέφει η Mercedes-Benz GLC (Video)


Η νέα Mercedes-Benz GLC εντοπίστηκε εν δράσει από τον κατασκοπευτικό φακό επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή γενιά της.

  • 28/4/2021

Ένα σημαντικό βήμα προς το εξηλεκτρισμένο μέλλον πρόκειται να πραγματοποιήσει σύντομα και η μεσαίων διαστάσεων Mercedes-Benz GLC, επιχειρώντας να απαγκιστρωθεί από τις συνήθεις σχεδιαστικές και μη πρακτικές του σήμερα.

Από το video που ακολουθεί μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι η νέα Mercedes-Benz GLC πρόκειται να υιοθετήσει μια πιο δυναμική στάση, επενδύοντας -κατά κύριο λόγο- στο ανασχεδιασμένο ρύγχος του αμαξώματός της.

Σχεδιαστικές αλλαγές προφανώς θα υπάρξουν και στις υπόλοιπες επιφάνειες του αμαξώματος της νέας Mercedes-Benz GLC, η οποία αναμένεται να ακολουθήσει το πρόσφατο παράδειγμα της C-Class.

Κρίνοντας βέβαια από τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και το τελευταίο κατασκοπευτικό video στο οποίο πρωταγωνιστεί η νέα Mercedes-Benz GLC, οι ουσιαστικότερες αναβαθμίσεις είναι εκείνες που θα προκύψουν στο εσωτερικό του γερμανικού SUV, αλλάζοντας τελείως την εικόνα και την αρχιτεκτονική του cockpit.

H κάθετης διάταξης οθόνη είναι εκείνη που ξεχωρίζει στο πιλοτήριο της νέας Mercedes-Benz GLC, καταλαμβάνοντας τη μεγαλύτερη επιφάνεια της κεντρικής κονσόλας.

Ψηφιακός θα είναι φυσικά και ο πίνακας οργάνων ολοκληρώνοντας τη μετάβαση του γερμανικού SUV σε ένα πλήρως ψηφιοποιημένο περιβάλλον.

Το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι κινητήρες που θα τοποθετηθούν κάτω από το καπό της νέας GLC, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που ποντάρουν στην παρουσία του τετρακύλινδρου συνόλου βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρου ανάμεσα στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.