Aγοράζεις διαμέρισμα με δώρο μία Lamborghini και μία Rolls Royce!


Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι θα πρέπει να καταβάλεις πρώτα 38 εκατομμύρια δολάρια για ένα απίστευτο ρετιρέ στη Νότια Φλόριδα.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/12/2018

Η αγγελία αφορά ένα εκπληκτικό ρετιρέ το οποίο βρίσκεται σε μία μικρή πόλη βόρεια του Μαιάμι. Εκεί σε ένα μεγάλο πολυτελή ουρανοξύστη με το όνομα Mansion Of Acqualina που βρίσκεται χτισμένο πάνω στο κύμα και στον 47ο όροφο βρίσκεται αυτότο απίστευτο διαμέρισμα, που ξεχειλίζει από χλιδή και μοναδικές δυνατότητες. Μεταξύ αυτών και μία "αιωρούμενη" πισίνα η οποία έχει δάπεδο από γυαλί, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες του να κολυμπούν στο "κενό".

Η τιμή του ανέρχεται στα 38 εκατομμύρια δολάρια, αρκετά υψηλή ακόμα και για τα δεδομένα της Αμερικής, παρά τα 1.200 τετραγωνικά της όλης κατασκευής. Για να το κάνουν πιο ελκυστικό στους υποψήφιους πελάτες, το μεσιτικό γραφείο σκέφτηκε να δώσει δύο "μικρά" δωράκια στον επίδοξο ιδιοκτήτη.

Πρόκειται για δύο μοναδικά αυτοκίνητα, μία Lamborghini Aventador και μία -μάλλον πιο ταιριαστή για την περίπτωση- Rolls Royce Cullinan. Και τα δύο μαζί κοστίζουν περι τα 700.000 δολάρια, ποσό αρκετά "μικρό" σε σχέση με τα 38 εκατομμύρια του διαμερίσματος και λογικό ως κίνηση εντυπωσιασμού για την προσέλκυση πελατών (και views στον κόσμο του Ίντερνετ).

Τώρα αν όλα αυτά σας φαίνονται εκτός τόπου και χρόνου για την ελληνική πραγματικότητα, τα χρήματα αυτά υπάρχουν σε αρκετούς Αμερικανούς (ή άλλες φυλές που ξεπλένουν χρήμα). Μάλιστα όπως μαθαίνουμε από τα επίσημα έγγραφα της αγοραπωλησίας, στο ίδιο κτίριο που υπάρχει και αυτό το διαμέρισμα, υπάρχει και η μεγαλύτερη συγκέντρωση απόιδιοκτήτες Rolls Royce σε όλο τον κόσμο. Ναι, είναι δύσκολο να ζεις με όλους σου τους γείτονες να έχουν Rolls Royce αλλά φαίνεται ότι κάποιοι μπορούν να αντέχουν αυτά τα στραβοπατήματα της ζωής τους...