"Αγριεύει" η γκάμα των Jeep Cherokee


Δύο νέες εκδόσεις είναι διαθέσιμες από την ελληνική αντιπροσωπεία της Chrysler, για το Jeep Cherokee, η Renegade και Renegade L. Οι διαφορές όμως, οι οποίες του δίνουν έναν adventure χαρακτήρα, έχουν να κάνουν με την προσθήκη στοιχείων τα οποία θα φροντίσουν για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του αυτοκινήτου σε τυχόν δύσκολα προσπελάσιμα εδάφη.
  • 9/7/2003
&00 Δύο νέες εκδόσεις είναι διαθέσιμες από την ελληνική αντιπροσωπεία της Chrysler, για το Jeep Cherokee, η Renegade και Renegade L. Οι διαφορές όμως, οι οποίες του δίνουν έναν adventure χαρακτήρα, έχουν να κάνουν με την προσθήκη στοιχείων τα οποία θα φροντίσουν για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του αυτοκινήτου σε τυχόν δύσκολα προσπελάσιμα εδάφη. Το "κακό" Renegade παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2002 και διαθέτει επιπλέον των γνωστών εκδόσεων, 9 επιπρόσθετα "πολεμικά" εργαλεία.

1. Προβολείς οροφής τοποθετημένοι σε μπάρα
2. Σκαλοπάτια χρωμίου
3. Προστατευτικές σχάρες διαφορικού
4. Προστατευτικό δεξαμενής καυσίμου
5. Ράγες οροφής
6. Διογκωμένα τόξα τροχών
7. Εμπρός προφυλακτήρας χρωμίου
8. Ηλεκτρικά καθίσματα οδηγού/συνοδηγού από δέρμα-ύφασμα
9. Ζάντες αλουμινίου στο χρώμα του αμαξώματος

Τιμές

Η πρώτη έκδοση Renegade στοιχίζει 48.300 ευρώ, ενώ η Renegade L 50.500 ευρώ και διαθέτει επιπλέον αερόσακους τύπου κουρτίνας, cruise control και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού.

Xειλάκης Βασίλης